organic

7 Paddenstoelen mix Biologisch

4.9/5.0 (17 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar 7 Paddenstoelen mix Biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Bevat een mix van 7 biologische paddenstoelen met antioxidanten en vitamines.
  • plus-circle Elk poeder is afkomstig van een specifieke paddenstoel met unieke eigenschappen.
  • plus-circle Kan worden gebruikt in verschillende gerechten en drankjes in de keuken.
Details

Biologische 7 Paddenstoelen mixHier vind je dit product ook als capsules

Paddenstoelen worden al eeuwen lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, om al het goede van verschillende paddenstoelen te benutten heeft de 7 paddenstoelen mix ontwikkeld. Deze mix zit vol met antioxidanten en vitamines.

De 7 paddenstoelen mix bestaat uit de volgende biologische paddenstoelen:

Reishi

De krachtige werking van de Reishi is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is  Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium. Verder bevat Reishi germanium.

Chaga

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek.

Shiitake 

De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel

Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zit er per 100 gram 13 g eiwit in.

Maitake

De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Lion's mane / Pruikzwam

De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Cordyceps

Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Tremella / Trilzwam

De trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron. Ook is deze paddenstoel rijk aan antioxidanten.

Waar kan ik biologisch 7 paddenstoelen mix kopen?

Gemakkelijk biologisch 7 paddenstoelen mix kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch 7 paddenstoelen mix kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch 7 paddenstoelen mix aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

7 Paddenstoelen mix Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch 7 paddenstoelen mix komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

7 Paddenstoelen mix Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is 7 Paddenstoelen mix Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over 7 Paddenstoelen mix Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 46470-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 1 theelepel per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge voedingswaarde inneemt
Ingrediënten Chaga, Cordyceps, Maitake, Pruikzwam, Reishi, Shiitake, Trilzwam
Vitamines en Mineralen Kalium, Koper, Magnesium, Selenium, Vitamine D
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt China
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 278 Kcal / 1157 Kj
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 24 g (sugar: 0 g)
Vetten 2.8 g
Verzadigde Vetten 0.6 g
Vezels 46 g
Natrium 0
Zout 0.05 g
Reviews
star star star star star
Gezond
Gezond
star star star star star
star star star star star
Top product
Erg tevreden als aanvulling op andere supplementen.
star star star star star
Fantastisch
Ik probeer dit elke avond voordat ik ga slapen in te nemen dmv een thee , en ik voel me geweldig en heerlijk ontspannen.. geweldig spul wat ik zeker blijf gebruiken
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op