7 Paddenstoelen mix Biologisch

4.7/5.0 (3 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar 7 Paddenstoelen mix Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Biologische 7 Paddenstoelen mixHier vind je dit product ook als capsules

Paddenstoelen worden al eeuwen lang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, om al het goede van verschillende paddenstoelen te benutten heeft de 7 paddenstoelen mix ontwikkeld. Deze mix zit vol met antioxidanten en vitamines. Dit maakt het een uittekende versterker van het immuunsysteem. 

De 7 paddenstoelen mix bestaat uit de volgende biologische paddenstoelen:

Reishi

De krachtige werking van de Reishi is te danken aan de antioxidanten, sporenelementen en de polysachariden in de paddenstoel. Ook is  Reishi rijk aan vitaminen en mineralen, zoals chroom, koper, selenium en borium.

Verder bevat Reishi germanium. Deze stof ondersteunt het menselijk lichaam door de zware metalen uit het lichaam te halen

Chaga

Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) is de meest gangbare naam (Russisch: spreek uit als tsjah-ga) voor een zwam of paddenstoel uit de Hymenochaetaceaefamilie. In Nederland is deze zwam zeldzaam en wordt Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga wordt toegepast en verkocht als medicinale paddenstoel en geniet daarom een meer dan gemiddelde bekendheid bij het grote publiek. In de wetenschap is deze zwam al vele decennia voorwerp van onderzoek, vooral vanwege de kanker-remmende en helende eigenschappen die eraan worden toegeschreven.

Shiitake 

De Shiitake is een paddenstoel uit China en Japan en wordt daar veel in de keuken gebruikt, In deze landen wordt Shiitake ook vaak gebruikt als geneesmiddel

Shiitake heeft verschillende voordelen, zo zit het vol met vitamines, kalium en magnesium. Ook zitten er per 100 gram 13 g eiwitten in.

Maitake

De Maitake (Grifola frondosa) heeft een wit tot bruin- grijze kleur. De paddenstoel heeft een steel met daaraan waaiervormige hoedjes die vier tot tien centimeter groot kunnen worden. De Maitake paddenstoel wordt vooral gebruikt in de Aziatische keuken. Na het oogsten van de Maitake paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder.

Lion's mane / Pruikzwam

De pruikzwam (Hericium erinaceus) komt voor in Noord-Amerika, Europa en Azië. De kleur van de pruikzwam is wit tot lichtoranje. De paddenstoel kan een doorsnede hebben van 25 centimeter. De pruikzwam is populair in de Chinese keuken. Na het oogsten van de pruikzwam wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Deze paddenstoel ondersteund het immuunsysteem en heeft een positief effect op het concentratie vermogen.

Cordyceps

Cordyceps is een paddenstoel soort die in China op een hoogte van 3000 tot 5000 meter groeit. Na het oogsten van de paddenstoel wordt deze verwerkt tot een fijn poeder. Cordyceps stimuleert en versterkt het immuunsysteem en remt dit af wanneer het over actief is. 

Tremella / Trilzwam

De trilzwam (Tremella fuciformis) komt voor op dode takken. De trilzwam is vooral bekend in de Aziatische keuken. De kleur van de trilzwam is geeloranje. De trilzwam wordt na oogsten verwerkt tot een fijn poeder. De Trilzwam bevat meer vitamine D dan ieder andere voedingsbron. Ook is deze paddenstoel rijk aan antioxidanten.

Waar kan ik biologisch 7 paddenstoelen mix kopen?

Gemakkelijk biologisch 7 paddenstoelen mix kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch 7 paddenstoelen mix kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch 7 paddenstoelen mix aanbieding meer.

7 Paddenstoelen mix Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch 7 paddenstoelen mix komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

7 Paddenstoelen mix Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is 7 Paddenstoelen mix Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over 7 Paddenstoelen mix Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 46470-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS Flowchart
Extra Info Flowchart
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik 1 theelepel per dag. Raadpleeg uw arts voordat u producten met een hoge voedingswaarde inneemt
Ingrediënten Chaga, Cordyceps, Maitake, Pruikzwam, Reishi, Shiitake, Trilzwam
Vitamines en Mineralen Kalium, Koper, Magnesium, Selenium, Vitamine D
Speciale Eigenschappen BIO, Halal
Land van teelt China
Land van productie China
Merk Holyflavours
HS-Code 07123900
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 249 Kcal / 1029 Kj
Eiwitten 16 g
Koolhydraten 16 g
Vetten 1.5 g
Verzadigde Vetten 0.3 g
Vezels 55 g
Natrium 0
Zout 0.04 g
Reviews
Geweldig
Ik drink het iedere ochtend als koffie!
7 soorten paddestoelen mix
Ik weet nog niet hoe t gaat werken voor m'n gezondheid, net begonnen....
Snelle levering, uitstekend product, milieuvriendelijk verpakt
Snelle levering, uitstekend product, milieuvriendelijke verpakking, alleen ontbreekt
informatie op de verpakking over de juiste dosering van het product
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op