Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De oorsprong van de aardbei

De aardbei komt oorspronkelijk uit Noord- en Zuid-Amerika. In het midden van de 18e eeuw kwam de aardbei naar Europa. De tuinaardbei (Fragaria ananassa) is een hybride die ontstaan is door kruising van twee Amerikaanse soorten: Fragaria virginiana en Fragaria chiloensis. Aardbeien zijn rijk aan vitamine C, met 64 mg per 100 g. Omdat aardbeien sterk geuren, kunnen ze worden gebruikt als smaakversterkers in alles van yoghurt tot ijs.

Met gevriesdroogd aardbeienpoeder kunt u op elk moment van het jaar genieten van de smaak van verse aardbeien!

Het is in zekere zin een conserveringstechniek op basis van ijs. Het product wordt eerst bevroren bij een temperatuur tussen -50 en -80 graden Celsius, waardoor ijskristallen worden gevormd. Daarna wordt het product onder vacuüm aangezogen. Vervolgens wordt het product langzaam onder vacuüm verwarmd. De ijskristallen zouden weer smelten als er geen vacuüm was, maar door het vacuüm verdampt het vocht meteen (sublimatie). Het fruit wordt verder gedehydrateerd tot al het vocht is verwijderd. Gedoorgde aarbei blijft over, maar met behoud van al zijn nutritionele voordelen. Bovendien wordt de houdbaarheid van het product aanzienlijk verlengd. Om deze reden wordt de voorkeur gegeven aan gevriesdroogd fruit. Ten slotte wordt het overgebleven materiaal vermalen tot een fijn poeder.

Hoe gebruik je aardbeienpoeder?

U kunt het poeder gebruiken om kleur te geven aan smoothies, yoghurt, ijs en andere bakgerechten. Gevriesdroogd aardbeienpoeder is ook uitstekend geschikt als natuurlijke, gezonde kleurstof. De levendige karmozijnrode tint geeft een uniek tintje aan elke maaltijd. De voedingsstoffen in aardbeien blijven behouden wanneer de vrucht gevriesdroogd wordt, wat betekent dat u in poedervorm kunt genieten van alle voordelen van deze gezonde vrucht. Er zijn veel smaken om uit te kiezen als het gaat om je yoghurt, niet alleen aardbei! Je zou gevriesdroogd appelpoeder, bananenpoeder of bosbessenpoeder kunnen proberen.

Waar kan ik gevriesdroogd aarbeienpoeder kopen?

Gemakkelijk gevriesdroogd aarbeienpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je gevriesdroogd aarbeienpoeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele gevriesdroogd aarbeienpoeder aanbieding meer.

Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde gevriesdroogd aarbeienpoeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Aardbeien Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 56980-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Kleur Rood
Aanbevolen gebruik Voeg naar smaak toe aan gerechten zoals yoghurt en desserts of gebruik het als topping.
Ingrediënten Aardbei
Vitamines en Mineralen Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO, Gevriesdroogd, Hygroscopisch
Land van teelt Bulgarije, Polen, Spanje, Turkije
Land van productie Polen
Merk Holyflavours
HS-Code 08134095
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 356 kcal / 1499 kJ
Eiwitten 7.44 g
Koolhydraten 63.05 g (of which sugars 54.28 g)
Vetten 3.33 g
Verzadigde Vetten 0.16 g
Vezels 22.2 g
Natrium -
Zout 0.03
Reviews
Heerlijk
Geeft een lekkere smaak aan mijn shakes!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op