Adukibonen heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Adukibonen heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,61
Op voorraad
SKU
45310-conf
+ -

Enkele achtergronden over Adukibonen

Adukibonen zijn familie van de sojaboon waardoor de boon ook wel vaak rode sojaboon wordt genoemd. In japan wordt de boon ook wel "koning der bonen" genoemd vanwege zijn kleur in combinatie met zijn zoete smaak. De bonen zijn herkenbaar aan hun diepe bordeauxrode kleur met een witte opvallende streep over zijn lengteas. Hij is iets kleiner dan een rode kidneyboon. De smaak is wat zoeter dan bij veel andere bonen en peulvruchten maar bevat tevens nog steeds de nootachtige nasmaak.

Gezonde eigenschappen Adukibonen en toepassingen

Adukibonen bevatten weinig vet en veel vezels, vitamines en proteïnen, maar bovenal meer mineralen dan andere boonsoorten. Met name foliumzuur, fosfor, magnesium en kalium zijn in grotere hoeveelheden aanwezig. De Adukiboon komt goed tot zijn recht in bijvoorbeeld stoofschotels of salades.

Waar kan ik Biologische adukibonen kopen?

Gemakkelijk Biologische adukibonen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische adukibonen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische adukibonen aanbieding meer.

Premium Adukibonen heel Biologisch

Adukibonen heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.