Affiliate Partner Programma

Affiliate worden?

Verdien geld met het promoten van Naturaplaza.nl!

Verdien 6 tot 8% commissie via de affiliate campagnes van Naturaplaza.nl. Het enige wat u hoeft te doen is bezoekers op uw site aan te moedigen Naturaplaza.nl te bezoeken. Als zij vervolgens een bestelling plaatsen dan krijgt u een beloning variërend tussen 6% en 8% van het aankoopbedrag (excl. BTW) dat zij aan producten hebben besteed. Bovendien kunt u als 'affiliate' van Naturaplaza.nl nog beter op de hoogte blijven van trends en assortiment ontwikkelingen, via regelmatige updates en persberichten. Onze campagne bevat een breed scala aan banners, actiebanners, tekstlinks en een dagelijks geüpdate productfeed. Als partner van Naturaplaza.nl heeft u alle vrijheid hoe u Naturaplaza.nl promoot. U kunt uw bezoekers wijzen op mooie inspirerende artikelen op de site, op een specifieke productpagina, of wellicht maak u zelf een moodboard met allerlei gezondheid producten. Doordat de URL die u gebruikt persoonlijk is en een unieke code bevat weten we dat we de bezoekers aan u te danken hebben.

Voordelen van het promoten van Naturaplaza:

 • Meer bezoekers op uw site
 • U levert een leuke gezonde bijdrage aan uw bezoekers
 • Uw commissie kan oplopen tot 8%
 • Snelle uitbetaling
 • Regelmatige updates
 • Breed assortiment
 • Veel promotiemateriaal

Voordelen voor uw bezoekers:

 • Zij blijven op de hoogte van gezonde producten
 • Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis
 • Veel producten worden via briefpost bezorgd
 • waardoor de zending goedkoop en snel is.

Wat is affiliate marketing?

U wordt beloond voor het doorsturen van bezoekers van uw eigen website naar de site van Naturaplaza. U kunt hiermee tot 8% van het aankoopbedrag verdienen de door u doorgestuurde bezoeker een aankoop bij ons doet. Door een speciale code in de doorverwijs-URL wordt dit automatisch gemeten en wordt u vanzelf uitbetaald. Er zit een onafhankelijk bureau tussen u als adverteerder en ons als webshop. Zij zorgen dat alles goed gemeten wordt en de betaling goed verloopt. In hun systeem kunt u onze banners en overige promotiemiddelen vinden, statistieken bekijken en een standaard URL omzetten naar een URL met uw unieke code.

Hoe werkt het?

 1. Meld u aan op http://www.tradetracker.nl, u ontvangt automatisch een email met verdere instructies
 2. In het systeem van Tradetracker kunt u onze promotiemiddelen downloaden en affiliate-URL's creëren waarmee u Naturaplaza.nl op uw site kunt gaan promoten..
 3. In hetzelfde systeem kunt u vanaf  uitgebreide rapportages vinden om uw resultaten te analyseren en optimaliseren.

Waar vind ik de campagnes van Naturaplaza.nl

Lees meer over de campagnes en de voorwaarden op website van TradeTracker.

Wij wensen u veel succes en goede verdiensten als partner!