Afrikaans Parelzout 2-4 mm

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Afrikaans Parelzout 2-4 mm? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurlijk gevormd in de oudste woestijn ter wereld, de Namib, is Afrikaans Parelzout een zeldzaam en uniek product.
  • plus-circle De harde structuur van het zout maakt het perfect voor gebruik in een kruidenmolen of als badzoutkorrels.
  • plus-circle Afrikaans Parelzout heeft een licht zoutige smaak en voegt een subtiele smaak toe aan gerechten.
Details

Afrikaans parelzout

In het samenspel van voortdurend sterke zuidwestenwinden, zon en lichte golfbewegingen van de Atlantische Oceaan wordt een uiterst zeldzaam en zeer speciale natuurlijke vorm van zout gevormd. Afrikaans Parelzout.

Langs de gehele 1600 km lange kust van Namibië ligt de Namib, de oudste woestijn ter wereld. Aan die kust komt diepzeewater uit Antarctica omhoog en botst daar tegen de warme lucht van de woestijn. Als gevolg hiervan hangt er tot 200 dagen per jaar een dikke mist boven het water. De lange kust wordt daarom ook wel de 'skeleton coast' genoemd, want ze ligt bezaaid met de wrakken van honderden gezonken schepen. De zoutpannen liggen in natuurreservaten en zijn een paradijs voor vogel- en natuurliefhebbers.

Het toepassen van Afrikaans parelzout

Door de harde structuur van Afrikaans parelzout, zijn de parels geschikt voor in de kruidenmolen (als een mooi alternatief voor het gebruikelijke grove zeezout) of als badzoutkorrels.

De smaak van Afrikaans parelzout is licht zoutig.

Waar kan ik Afrikaans Parelzout 2-4 mm kopen?

Gemakkelijk Afrikaans Parelzout 2-4 mm kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Afrikaans Parelzout 2-4 mm kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Afrikaans Parelzout 2-4 mm aanbieding meer.

Afrikaans Parelzout 2-4 mm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde Afrikaans Parelzout 2-4 mm komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Afrikaans Parelzout 2-4 mm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Afrikaans Parelzout 2-4 mm toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Afrikaans Parelzout 2-4 mm? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 30163-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Granulaat
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Zeezout
Speciale Eigenschappen Conventioneel, 100% Natuurlijk
Land van teelt Namibië
Merk Holyflavours
HS-Code 25010091
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) -
Eiwitten -
Koolhydraten -
Vetten -
Verzadigde Vetten -
Vezels -
Natrium 38 g
Zout -
Reviews
star star star star star
Afrikaans Parelzout 2-4 mm
Dit is een zeer speciale vorm van zout, dit soort zout kun je lang niet overal halen. Ik vind de smaak van dit zout echt lekker en het is biologisch en best goedkoop.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op