Aganine Poeder

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Aganine Poeder? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Aganine poeder?

L-Arginine is een essentieel aminozuur dat verschillende taken heeft in het lichaam. Het aminozuur L-Arginine wordt gevormd binnen eiwitten en kan worden omgezet in andere aminozuren (zoals proline en ornithine), maar speelt ook een sleutelrol in de ureum cyclus.

Waarom Aganine poeder kopen?

Het Aganine poeder bevat niet alleen het aminozuur L-Arginine, maar ook een heilzame mix van essentiële vitaminen en mineralen, zoals magnesium en zink. 

Hoe gebruik je Aganine poeder?

Het aanbevolen gebruik is 1x per dag 15 gram (valt af te meten met een maatschepje wat in de pot is bijgesloten) in een glas met water van 250 ml mengen en 's morgens op de nuchtere maag innemen. Het is raadzaam om het aanbevolen gebruik niet te overschrijden.

Waar kan ik mineralen supplementen kopen?

Gemakkelijk mineralen supplementen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je mineralen supplementen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele mineralen supplementen aanbieding meer.

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

De gezondheidsclaims in deze tekst zijn nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Krachtige producten van Nutrikraft

De naam Nutrikraft staat voor Nutriënten en Kracht. De voedingssupplementen van Nutrikraft bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en bouwstoffen voor dagelijkse gebruik.

Aganine Poeder uitgelicht

Dit supplement van ons merk Nutrikraft is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Nutrikraft mineralen supplementen geven je lichaam een boost

Nutrikraft staat er garant voor dat haar supplementen alléén natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam van mensen met nutriëntentekorten, sporters en voedingsbewuste mensen helpt te voorzien van alle bouwstenen die je via voeding binnen moet krijgen. Aganine Poeder is hier een mooi voorbeeld van.

Bekijk alle producten van het merk Nutrikraft

Is Aganine Poedertoch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Aganine Poeder? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Plus- en minpunten
  • Bevat het belangrijke aminozuur L-Arginine voor de gezondheid
  • Bevat ook vitamines en mineralen zoals magnesium en zink
  • Kan eenvoudig worden ingenomen door het te mengen met water
Kenmerken
Artikelnummer 58340-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Het aanbevolen gebruik is 1x per dag 15 gram (één maatschepje) in een glas met 250 ml water en op de nuchtere maag innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Ingrediënten Aganine
Vitamines en Mineralen Aganine
Land van productie Nederland
Merk Holyflavours
HS-Code 29224985
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 24,6 kcal / 102,9 kJ
Eiwitten 46,7 g
Koolhydraten 11,3 g (sugar 10,7 g)
Vetten < 0,01 g
Verzadigde Vetten < 0,1 g
Vezels 12 g
Natrium -
Zout 3,33 g
Reviews
Top product!
Het is echt een geweldig product en de werking is zeer goed. Ik neem deze poeder elke dag en ik merkte na paar dagen al dat ik tijdens het sporten meer energie heb en langer door kan. Aanrader!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op