Agave Poeder Inuline Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Agave Poeder Inuline Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De cactus genaamd Agave

De Agave-plant, die sterk lijkt op een cactus, komt voornamelijk voor in Mexico. Het sap ervan wordt al eeuwenlang gebruikt om tequila te maken en de zoete smaak maakt het ook populair als een biologisch alternatief voor suiker.

Hoe gebruik je Agave poeder?

Agavepoeder kan worden gebruikt als suikervervanger in koffie en thee. Agavepoeder kan ook worden gebruikt voor het maken van smoothies, kwark, koekjes en gebak.

Waar kan ik prebiotica kopen?

Gemakkelijk prebiotica kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je prebiotica kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele prebiotica aanbieding meer.

Agave Poeder Inuline Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde prebiotica komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Agave Poeder Inuline Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Agave Poeder Inuline Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Agave Poeder Inuline Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 40084-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Agave
Speciale Eigenschappen BIO, Kosher, Vegetarisch, Vegan
Merk Holyflavours
HS-Code 17029080
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 169 kcal/732 kJ
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 6 g
Vetten 0 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 90 g
Natrium -
Zout 0.33 g
Reviews
Goed product
Prima suikervervanger.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op