Agave Poeder Inuline Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Agave Poeder Inuline Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 3,99
Op voorraad
SKU
40084-conf
+ -

Agave cactus

Agave is een plant die op een cactus lijkt en in grote hoeveelheden in Mexico groeit. De plant heeft een lange geschiedenis als medicinale plant en als zoetstof. Bovendien wordt het sap gebruikt om tequila van te maken.

Wat is Inuline?

Inuline is een oplosbare vezel die veel voorkomt in diverse groenten. Inuline heeft een eigenaardige maar postieve werking op ons afweersysteem. Omdat inuline niet door ons eigen lichaam kan worden afgebroken, zijn we daarvoor afhankelijk van een groep bacteriën in de dikke darm die wel het benodigde enzym hiervoor bezitten. Door inname van inuline, wordt de groei van deze groep darmbacteriën gestimuleerd. En daar zit hem nou net het eigenaardige. Inuline laat darmbacteriën groeien, maar zorgt er daarmee voor dat je resistentie tegen andere groepen bacteriën wordt verhoogd. Bij de groei van de darmbacteriën worden namelijk een aantal organische zuren geproduceerd en die bemoeilijken de overlevingskansen van 'slechte' bacteriën en ziektekiemen. Omdat Inuline dus de zogenaamde bifidoflora stimuleert, rekent men producten met inuline tot de prebiotica.

Gebruik van Agave poeder

Agave poeder kun je gebruiken in plaats van suiker in de koffie of thee. Daarnaast is Agave poeder ook geschikt om toe te voegen aan smoothies, kwark of het maken van koekjes en gebak.

Premium Agave Poeder Inuline Biologisch

Agave Poeder Inuline Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.