Agavesiroop Licht Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Agavesiroop Licht Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 30,47
Op voorraad
SKU
40083-conf
+ -

De zoete Mexicaan

Agavesiroop komt van de blauwgrijze Agave Tequilana plant uit Mexico. De agave plant heeft in het algemeen dikke, vlezige bladeren die doornen langs de zijkanten bevatten en eindigen in een scherpe punt. Van agave wordt behalve siroop ook touw, matten en tequila gemaakt.

Productieproces van lichte agevesiroop

Onze agave sirop wordt gemaakt van het sap in de kern (piña) van de agaveplant en is biologisch geteeld. Dit sap van de agave wordt verhit en geconcentreerd tot een siroop. Afhankelijk van de mate van verhitting en concentratie ontstaat een lichte tot donkere amberkleurige siroop.

Waarom Agavesiroop kopen?

Agavesiropen worden gebruikt als suikervervanger, als honingvervanger (door veganisten) en in verschillende granenrepen als bindmiddel. De lichtkleurige agavesiroop heeft een milde en bijna neutrale smaak en wordt daarom vaak gebruikt in delicaat-smakende gerechten en dranken.

Gezonde eigenschappen van agavesiroop

In agavesiroop zit veel fructose. Fructose heeft een lage glycemische index. Dat betekent dat het maar langzaam door je lichaam wordt verwerkt. Door dit product te nuttigen fluctueert je bloedsuikerspiegel dus niet zo snel. Te veel fructose gebruiken is echter niet zo gezond, dus gebruik met mate.

Waar kan ik biologische agave siroop kopen?

Gemakkelijk biologische agave siroop kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische agave siroop bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische agave siroop aanbieding meer.

Nog meer informatie?

Bekijk het bijbehorende blog-artikel voor nog meer informatie over dit product.

Agavesiroop Licht Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische agave siroop komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Agavesiroop Licht Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Agavesiroop Licht Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Agavesiroop Licht Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.