Alassala Balsem Shea boter Argan & Sinaasappel BIO 50 ml

Shea butter balsem van Alassala heeft 3 verschillende varianten. Lavendel, naturel en Zoete sinaasappel. Shea butter is 100% biologisch en heeft een verzorgende en hydraterende werking. Geschikt voor alle tot zeer droge huidtypes.
Niet op voorraad
SKU
44730-conf

Omschrijving:

Alassala shea butter balsemzoete sinaasappelis een voedende balsem die uw huid voedt, hydrateerd en kalmeert. Shea boter van Alassala is biologisch enwordt verbouwd in goede condities(fair trade).

De shea butter balm met100 % biologische argan olie is geschikt voor uwgezicht, lichaam en handen.Ook dedroge tot zeer droge huid beschermt de Alassala shea boter balsem tegen uitdroging. Desheabutter balsemkan oop helpen bij huidveroudering tegen te gaan en ondersteunt en herstelt de huid.

De balsem trekt goed in zonder een plakkerige film achter te laten en maakt de huid fluweelzacht.

Ingrediënten:

Ongeraffineerde shea butter bio , Argan olie Bio,Zoete Sinaasappelolie en Patchouli olie bio.

Vrij van: synthetische geurstoffen, parabenen, mineraal olie, siliconen, sulfaten, propyleenglycol, phthalaten, GMO, PEGs, TEA, DEA

Gebruiksaanwijzing:

U kunt de Shea balsem sweet orange van Alassala dagelijks gebruiken. Dit is alleen uitwendig te gebruiken. Masseer de sheabalsem in cirkelbewegingen op uw huid en gezicht. Bij het masseren zal de balsem door de lichaamstemperatuur smelten en zal de opname beter zijn voor de huid. Vermijd oogcontact. Bewaar het op een droge en koele plek.

Verpakking:

Shea butter balsemZoete sinaasappel50 ml in een aluminiumbakje met draaidop.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.