Alassala Dagcrème Advanced Anti-veroudering 50 ml

Biologische anti-verouderings dagcrème met cactusvijgenzaad olie en groene koffie extract, is nieuw in het Alassala assortiment! Geschikt voor alle huidtypen.
Niet op voorraad
SKU
44710-conf

Beschrijving:

Alassala heeft een nieuwe crème ontwikkelt met Cactusvijgenzaad olie en groene koffie-extract! De dagcreme gaat op een natuurlijke wijze anti-veroudering van uw huid aan. Door de natuurlijkeingrediënten, is de dagcrème van Alassala rijk aan aminozuren, Vitamine E en K, belangrijke vetzuren en anti-oxidanten. De anti verouderings dagcrème zorgt ervoor dat de natuurlijke balans in de huid op peil blijft. Het is een intensieve en hydraterende dagcrème, wat er voor zorgt dat de huid zacht en mooi blijft.

De dagcrème met cactusvijgenzaad olie en met groene koffie extract heeft ook een positieve werking op uw kringen onder de ogen. Door de combinatie goede voeding en verzorging kunnen de kringen minder worden en kan de huid met spatadernetjes afnemen. Ook neutraliseert de crème vrije radicalen en vermindert vlekken en littekens. Dit komt door de proteïne- bindende structuur van de werkzame stoffen in de nacht crème.

Ingredienten:

  • Groene koffie extract: Laat de doffe huid weer natuurlijke wijze glanzen. De cafeïne wat in de groene koffie zit, vernauwt de bloedvaten en helpt tegen de zwelling vanuw ogen. Het houdt de huid ook op een natuurlijke manier strakker en maakt de huid stralender en steviger.
  • Cactusvijgenzaadolie: is een essentiële vetzuur. linoleïnezuur gehalte wordt goed opgenomen door de huid.Cactusvijgenzaad olie zorgt ook voor eenfrisse, heldere en stralende huid!Staat ook wel bekend als meest hydraterende olie en bevat een super-antioxidant.
  • Biologische sheabutter: Is rijk aan natuurlijke vitamines en natuurlijke vetzuren, die een voedende en hydraterende werking hebben op de huid.
  • Kokosnoot olie: Beschermt de huid tegen irritaties/infecties, geeft een gezonde gloed en heeft een voedende werking.
  • Pompoenzaad olie is rijk aan vitamine E, zink, Omega 3 en 6 vetzuren en staat bekend om de anti- oxidanten. Goede eigenschappen voor de huid zoals hydraterende en revitaliserende werking. Beschermt de huid ook tegen radicalen.
  • Macadamianoten olie: vooral bekend om de anti-oxidanten. De olie kan helpen bij het verminderen van oxidatieve belasting op vetten van het lichaam en de huid. Rimpels, leeftijds plekken, trage genezing en andere tekenen van ouder worden kan worden voorkomen

Vrij van:

Synthetische geurstoffen, parabene, minerale oliën, siliconen, sulfaten, propyleen glycol, ftalaat, GMO, PEGs, TEA, DEA

Gebruiksaanwijzing:

Breng elkedag op een schone huid de crème op uw gezicht, nek en decolleté. Masseer dit in kleine ronde bewegingen op uw gezicht.

Inhoud:

De anti-veroudering crème zit in een kartonnen doosje, Het potje is van plastic met een draaidop 50 ml.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.