Alassala Handcrème Argan olie naturel BIO 75 ml

De voedende handcrème van Alassala is puur, natuurlijk en biologisch! Door de bijzondere Biologische argan olie, shea butter en aloë vera bladextract is uw huid weer snel elastisch en zacht!
Niet op voorraad
SKU
44770-conf

Omschrijving:

Alassala biologische handcrème is verrijkt met 100%natuurlijke blad van Aloë Vera en Sheabutter. Deze super fijne licht geurendeBiologische handcrème is perfect voor het dagelijkse gebruik. De voedende handcrème van alassala heeft een hydraterende, helende en voedende werking op uw handen.

Ingrediënten:

Actieve stoffen:

BiologischeArgan olie: Heeft een hoog aandeel aan caroteen en tocopherol (vitamine E). Deze verbeteren de elasticiteit en het vochtgehalte van uw huid.

BiologischeAloë Vera: Isrijk aan vitamine C, E en bèta carotine

BiologischeSheabutter: Door haar geconcentreerde natuurlijke vitamines en vetzuren heeft hetvoedende en hydraterende werking op uw huid.

vrij van deze stoffen:

Synthetische geurstoffen, Parabene, Mineraal oliën, Silicone, Sulfaten, Propylenlycol, Ftalaat, genetisch veranderde organismen(GVO), tetraethylammonium (TEA) en DEA

Gebruiksaanwijzing:

Alassalla voedende handcrème is geschikt voor dagelijks gebruik. U hebt genoeg aan een erwtvorm handcrème voor uw handen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

U kunthandcrème ook voor uw ellebogen, kniën en voeten gebruiken! Geschikt voor iedere huidtype.

Verpakking:

Alassala voedende handcrèmenaturel75 ml in een tube met draaidop.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.