Alassala Handcrème Argan olie Lavendel & Jasmijn BIO 75 ml

Alassala heeft een heerlijke voedende handcrème ontwikkeld met lavendel en jasmijn geuren. De hand crŠme bevat voedende en biologische Sheaboter, Argan olie en Aloë vera extract.
Niet op voorraad
SKU
44720-conf

Omschrijving:

Alassala biologische handcrème is verrijkt met 100%natuurlijke blad van Aloë Vera en Sheabutter. Deze super fijne licht geurende Biologische handcrème is perfect voor het dagelijkse gebruik. De crème levert de belangrijke antioxidanten en vetzuren aan, die uw handen, vingernagels en nagelhuid steeds verzorgen. De voedende handcrème van alassala heeft een hydraterende, helende en voedende werking op uw handen.


Door de Heerlijke lavendel en jasmijn geur heeft de voedende en biologische handcrème, een heerlijke frisse geur!

Ingrediënten:

Actieve stoffen:

BiologischeArgan olie: Heeft een hoog aandeel aan caroteen en tocopherol (vitamine E). Deze verbeteren de elasticiteit en het vochtgehalte van uw huid.

BiologischeAloë Vera: Isrijk aan vitamine C, E en bèta carotine

BiologischeSheabutter: Door haar geconcentreerde natuurlijke vitamines en vetzuren heeft hetvoedende en hydraterende werking op uw huid.

vrij van deze stoffen:

Synthetische geurstoffen, Parabene, Mineraal oliën, Silicone, Sulfaten, Propylenlycol, Ftalaat, genetisch veranderde organismen(GVO), tetraethylammonium (TEA) en DEA

Gebruiksaanwijzing:

Alassalla voedende handcrème is geschikt voor dagelijks gebruik. U hebt genoeg aan een erwtvorm handcrème voor uw handen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

U kunt het ook voor uw ellebogen, kniëne en voeten gebruiken!

Verpakking:

Alassala voedende handcrème Lavendel en jasmijn75 ml in een tube met draaidop.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.