Alassala Handcrème Argan olie Sinaasappel BIO 75 ml

Heerlijke biologische en voedende handcrème van Alassala! De handcrème bestaat uit Argan olie, aloë vera bladextract en sheabutter. Met een vleugje sinaasappel en mint voor een heerlijke frisse geur!
Niet op voorraad
SKU
44690-conf

Omschrijving:

Alassala biologische handcrème is verrijkt met 100%natuurlijke blad van Aloë Vera en Sheabutter. Deze super fijne licht geurendeBiologische handcrème is perfect voor het dagelijkse gebruik. De crème levert de belangrijke antioxidanten en vetzuren aan, die uw handen, vingernagels en nagelhuid steeds verzorgen. De voedende handcrème van alassala heeft een hydraterende, helende en voedende werking op uw handen.


Door de sinaasappel en de mint geur heeft de voedende en biologische handcrème, een heerlijke frisse geur!

Ingrediënten:

Actieve stoffen:

BiologischeArgan olie: Heeft een hoog aandeel aan caroteen en tocopherol (vitamine E). Deze verbeteren de elasticiteit en het vochtgehalte van uw huid.

BiologischeAloë Vera: Isrijk aan vitamine C, E en bèta carotine

BiologischeSheabutter: Door haar geconcentreerde natuurlijke vitamines en vetzuren heeft hetvoedende en hydraterende werking op uw huid.

vrij van deze stoffen:

Synthetische geurstoffen, Parabene, Mineraal oliën, Silicone, Sulfaten, Propylenlycol, Ftalaat, genetisch veranderde organismen(GVO), tetraethylammonium (TEA) en DEA

Gebruiksaanwijzing:

Alassalla voedende handcrème is geschikt voor dagelijks gebruik. U hebt genoeg aan een erwtvormige handcrème voor uw handen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

U kunt het ook voor uw ellebogen, kniëne en voeten gebruiken! Geschikt voor alle huidtypes.

Verpakking:

Alassala voedende handcrème 75 ml in een tube met draaidop.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.