Alassala Marokkaanse zwarte zeep 200 gram

Alassala Marokkaanse zwarte zeep metÿbiologische Argan olie is een natuurlijke verzachtende, reinigende en vocht-inbrengende zeep. Het verminderd droogheid en schilfering, verbeterd de helderheid, elasticiteit, stevigheid en textuur van de huid.
Niet op voorraad
SKU
44130-conf

Beschrijving:

De natuurlijke Marokkaanse Zwarte Zeep met Arganolie van Alassala is het geheim voor een zuivere, gezonde enstralende mooie huid. De zeep is 100% natuurlijk en plantaardig en rijk aan vitamine E, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Daarnaast werkt deze bij droogte en uitdroging.

Ingrediënten:

Potassium Olivate, Aqua, Natrium, Potassium Hydroxyde, Arganolie, Eucalyptusolie

Gebruiksaanwijzing:

Om een uitstekend resultaat te behalen, brengt u de zeep op uw vochtige en warme huid aan. Smeer uw lichaam en gezicht in en vermijdt daarbij het contact met uw ogen. Om uw huid diep te reinigen is het toepassen van een Kessa-peelinghandschoen ideaal. Met deze masseert u uw huid uitbundig. Daarbij worden afgestorven huidcellen, giftstoffen en onreine deeltjes verwijderd en afgevoerd.

Verpakking:

Verpakt in een hersluitbaar glazen potje

De kleur op de foto kan afwijken van de werkelijke kleur. Het betreft hier een product van natuurlijke grondstoffen, waarvan het exacte uiterlijk per batch kan verschillen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.