Alassala Marokkaanse Zwarte zeep Eucalyptus 200 ml

De natuurlijke Marokkaanse Zwarte Zeep met Arganolie van Alassala is het geheim voor een zuivere, gezonde en stralend mooie huid. De zeep is 100% natuurlijk en plantaardig en rijk aan vitamine E. Nu met eucalyptus.
Niet op voorraad
SKU
44190-conf

Beschrijving

De natuurlijke Marokkaanse Zwarte Zeep met Arganolie van Alassala is het geheim voor een zuivere, gezonde en stralend mooie huid. De zeep is 100% natuurlijk en plantaardig en rijk aan vitamine E. Hierdoor verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Daarnaast werkt deze bij droogte, roos, uitdroging en beschermt de huid tegen veroudering.

Ingrediënten:

Olijfolie, Water, Natrium, Potassium Hydroxyde, Arganolie, Eucalyptusolie

Gebruiksaanwijzing:

Om een uitstekend resultaat te behalen, brengt u de zeep op uw vochtige en warme huid aan. Smeer uw lichaam en gezicht in en vermijdt daarbij het contact met uw ogen. Om uw huid diep te reinigen is het toepassen van een Kessa-peelinghandschoen ideaal. Met deze masseert u uw huid uitbundig. Daarbij worden afgestorven huidcellen en onreine deeltjes verwijderd en afgevoerd.

Verpakking:

Alassala zwrte zeep eucalyptus zit in een glazen wekpot van 200 ml
De kleur op de foto kan afwijken van de werkelijke kleur. Het betreft hier een product van natuurlijke grondstoffen, waarvan het exacte uiterlijk per batch kan verschillen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.