Alepeo Aleppo Vormzeep Sinaasappel 100 gram

De geperste zepen van Alepeo zijn verkrijgbaar in 7 verschillende varianten. Deze zepen worden op dezelfde manier geproduceerd als de traditionele Aleppozepen. Door de toevoeging van een essentiële olie krijgt de zeep een subtiele geur en extra verzo...
Vanaf € 6,18
Op voorraad
SKU
44430-conf
  + -

  Beschrijving:

  De geperste zepen van Alepeo zijn verkrijgbaar in 7 verschillende varianten. Deze zepen worden op dezelfde manier geproduceerd als de traditionele Aleppozepen. Door de toevoeging van een essentiële olie krijgt de zeep een subtiele geur en extra verzorgende eigenschappen.

  Ingrediënten:

  Olijfolie, laurierolie, natriumhydroxide, water, essentiële olie.

  Gebruiksaanwijzing:

  Geschikt voor de dagelijkse reiniging van haar en lichaam. De huid blijft zacht en glad vanwege de hydraterende eigenschappen van olijfolie. Regelmatig gebruik van deze zeep kan de uitstralingvan de huid te verbeteren, ondersteunt door de natuurlijke ingrediënten. Gelieve niet te door te slikken en oogcontact vermijden. De zeep laten drogen na gebruik.

  Verpakking:

  Alle zepen hebben een gewicht van 100 gram en worden verpakt in folie. Rondom zit een wikkel met de beschrijving in het Frans en Engels.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.