Alpenzout uit Oostenrijk Brokken 2-5 cm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Alpenzout uit Oostenrijk Brokken 2-5 cm? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
30090-conf

Alpenzout

250 miljoen jaar geleden was er op de plek van de alpen een oeroceaan. Door klimatologische en geologische veranderingen droogde de oceaan op. Bij de vorming van de alpen ontstond er diep in de bergen zeezout. Dit leidde tot wat we nu kennen als alpenzout. Doordat het opgesloten zit in de bergen heeft het geen invloed gehad van het milieu. Bergmannen oogsten uit alleen de meest zuivere natuurlijke zoutlagen. De bergkern van de alpen waar het beste zout vandaan komt heet de Salzkammergutes.

Smaak en gebruik

Alpenzout heeft een zeer intensieve krachtige smaak wat perfect past bij donkere vleessoorten.

Waar kan ik Alpenzout kopen?

Gemakkelijk Alpenzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Alpenzout bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Alpenzout aanbieding meer.

Premium Alpenzout uit Oostenrijk Brokken 2-5 cm

Alpenzout uit Oostenrijk Brokken 2-5 cm van Holyflavours is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde steenzouten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.