Amandelen gebroken geblancheerd

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Amandelen gebroken geblancheerd? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,80
Op voorraad
SKU
45240-conf
+ -

Oorsprong Amandelen

Amandelen zijn de eetbare pitten van de steenvruchten van de amandelboom. Ze worden geschaard onder noten, maar vallen officieel in de categorie pitten en zaden. Amandelen hebben een harde, niet eetbare schil.

Productieproces Amandelen

De amandelen worden gebarsten en geblancheerd zodat de schil loskomt. Daarna worden de amandelen gedroogd met lucht en verpakt.

Gezonde eigenschappen Amandelen en toepassingen

De Amandelen gebroken geblancheerd zitten vol mineralen en vitamine E en bevatten van alle noten de meeste eiwitten en vezels. Te gebruiken als garnering of even roosteren voor in salades of gerechten.

Premium Amandelen gebroken geblancheerd

Amandelen gebroken geblancheerd van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste geblancheerde amandelen kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.