Amandelen geroosterd met Tamari Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Amandelen geroosterd met Tamari Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
SKU
42710-conf

Iraanse pareltjes met Tamari

De amandel is het zaad van de amandelboom (Prunus dulcis) die van oorsprong groeit in Iran, maar tegenwoordig op heel veel andere plekken wordt gecultiveerd.

De teelt van Amandelen

De industriële oogst van amandelen vindt plaats door met een machine de amandelbomen te schudden, totdat de steenvruchten op de grond vallen. Daarna worden de steenvruchten verzameld, schoongemaakt en verder verwerkt.

De amandel biologisch wordt vaak rauw of geroosterd gegeten, maar is ook een bestanddeel van diverse gerechten. Amandelen zijn verkrijgbaar in vele vormen, zoals hele amandelen, amandel granulaat en amandel poeder.

Gezonde eigenschappen Amandelen

Amandelen zijn rijk aan nutriënten zoals enkelvoudig onverzadigde vetten, magnesium, proteïnen en vitamine E, evenals vezels en fytochemicaliën. Amandelen hebben een positieve werking op het spierherstel en de spieropbouw.

Wat is Tamari?

Tamari saus is een typische Japanse smaakmaker. Tamari wordt gemaakt zonder tarwe en is daardoor dus glutenvrij. Tamari saus smaakt minder zoet, rijker en complexer dan andere sauzen waar tarwe voor de zoete smaak zorgt.

Geroosterde Amandelen

De amandelen worden in een hete lucht oven kort geroosterd waardoor de noten knapperig worden. Ook de smaak wordt hierdoor versterkt. Geroosterde amandelen hebben de lekkere crunchy bite van gebrande noten, zonder de nadelen. Bij het roosteren van amandelen wordt namelijk geen olie en zout gebruikt.

Waarvoor zijn deze geroosterde Amandelen geschikt?

Deze Amandelen zijn lekker om uit de vuist te eten, maar je kan het ook aan diverse gerechten toevoegen. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan yoghurt met muesli of combineer de Tamari amandelen met andere noten en pinda’s.

Premium Amandelen geroosterd met Tamari Biologisch

Amandelen geroosterd met Tamari Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Bij Naturaplaza kun je amandelen met tamari kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.