Amandelen Valencia Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Amandelen Valencia Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,69
Op voorraad
SKU
42830-conf
+ -

Iraanse pareltjes met Tamari

De amandel is het zaad van de amandelboom (Prunus dulcis) die van oorsprong groeit in Iran, maar tegenwoordig op heel veel andere plekken wordt gecultiveerd.

De teelt van Amandelen

De industriële oogst van amandelen vindt plaats door met een machine de amandelbomen te schudden, totdat de steenvruchten op de grond vallen. Daarna worden de steenvruchten verzameld, schoongemaakt en verder verwerkt.

De amandel wordt vaak rauw of geroosterd gegeten, maar is ook een bestanddeel van diverse gerechten. Amandelen zijn verkrijgbaar in vele vormen, zoals hele amandelen, amandel granulaat en amandel poeder.

Gezonde eigenschappen Amandelen

Amandelen zijn rijk aan nutriënten zoals enkelvoudig onverzadigde vetten, magnesium, proteïnen en vitamine E, evenals vezels en fytochemicaliën

Premium Amandelen Valencia Biologisch

Amandelen Valencia Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische noten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bij ons kun je daarom kwalitatief de beste amandelen kopen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.