Amaranth Zaden heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Amaranth Zaden heel Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,38
Op voorraad
SKU
45140-conf
+ -

Oorsprong Amaranth zaden

Amaranth is het zaad van de gelijknamige plant de Amaranth. De Amaranth komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika waar het veel gebruikt werd door de Inca's en de Azteken.

Productieproces Amaranth zaden

Amaranth is een plant die in een van de 3 categorieën valt: graan, groente, of sierplant. De verschillen zijn min of meer culturele voorkeuren, aangezien alle soorten eetbaar en zeer voedzaam zijn. Zowel de groenten als de zaden zijn eetbaar, de groenten smaken enigszins als spinazie, en de zaden worden tot meel gemalen of gegeten als quinoa met een vergelijkbare proteïnestoot.

Gezonde eigenschappen Amaranth zaden en toepassingen

Het bevat proteinte, vitamine B, magnesium , fosfor en zink. Amaranth is zeer veelzijdig en kan in verschillende gerechten gebruikt worden. De smaak is vergelijkbaar met Quinoa die word beschreven als mild nootachtig. De Amaranth zaden kunnen worden gegeten als vervanger van rijst maar kan ook gepoft worden net zoals mais wat resulteert in een soort mini popcorn. Mocht je meel van de zaden maken kan het gebruikt worden voor baksels (brood, koekjes, etc) of als bindmiddel voor soepen en sauzen. Van de vlokken kan er pap gemaakt worden.

Waar kan ik Biologische amaranth zaden kopen?

Gemakkelijk Biologische amaranth zaden kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische amaranth zaden bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische amaranth zaden aanbieding meer.

Premium Amaranth Zaden heel Biologisch

Amaranth Zaden heel Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische superfoods komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.