Anijs Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Anijs Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,74
Op voorraad
SKU
80003-conf
+ -

Oorsprong Anijs

Anijs (Pimpinella anisum) is een plant die behoort tot de schermbloemenfamilie. De zaden van de anijsplant worden gebruikt voor het aromatiseren van gerechten. Steranijs heeft een smaak die vergelijkbaar is als anijs, maar behoort tot een andere familie. Anijs kent zijn oorsprong in het oostelijke deel van het Middellandse Zeegebied en West-Azië. Er is bewijs dat anijs reeds in het jaar 1500 voor christus door de Egyptenaren werd gebruikt.

Verwerking tot Anijs Poeder

Anijs wordt ongeveer 50 cm hoog. Na de oogst van anijs worden de zaden gedroogd om zo de goede eigenschappen te concentreren en vervolgens verwerkt tot anijspoeder. Het poeder heeft een bruine kleur en een zoete geur.

Toepassing van Anijs Poeder

Anijs wordt veel als aromatiserend kruid gebruikt in de keuken en in alcoholische dranken, door de bijzondere smaak die anijs heeft. Traditioneel is het laten trekken van anijs in melk, dit zorgt voor een zeer geurige (maar niet zoete) anijsmelk. Daarnaast wordt anijs gebruikt voor pepernoten, anijsbrood en diverse alcoholische dranken. Het smaakt ook lekker samen met fruit, noten, pompoen en wortel.

Waar anijspoeder kopen?

Anijspoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld u aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele anijspoeder aanbieding meer.

Waar kan ik Biologisch anijs poeder kopen?

Gemakkelijk Biologisch anijs poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologisch anijs poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologisch anijs poeder aanbieding meer.

Premium Anijs Poeder kiemarm Biologisch

Anijs Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.