Appel Poeder Gevriesdroogd Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Appel Poeder Gevriesdroogd Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 10,85
Op voorraad
SKU
56940-conf
+ -

Appel

Appels zijn de vlezige eetbare vruchten van de appelboom (malus domestica). De appel heeft een friszuur tot zoete smaak.

Waarom een appel gezond is

Appels zijn rijk aan antioxidanten en vezels. Dit maakt dat ze een gunstig effect hebben op je gezondheid. Door de vezels wordt de gezondheid van de darmen ondersteunt. Antioxidanten beschermen je cellen tegen vrije radicalen.

Dit poeder is gevriesdroogd

Vriesdrogen is een conserveringsproces. Het product wordt eerst ingevroren bij een temperatuur tussen de –50 en –80 °C zodat al het vocht verandert in ijskristallen. Vervolgens wordt het product vacuum gezogen. Daarna wordt het product onder vacuum langzaam opgewarmd. Zonder vacuum zouden de ijskristallen weer smelten, maar door het vacuum slaat het vocht zijn vloeibare stadium over en verdampt meteen (sublimatie). Wat overblijft is hetzelfde product maar volledig gedroogd en ontdaan van water. Hierdoor blijven alle goede eigenschappen in het product goed bewaard en wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd. Tenslotte wordt het product vermalen tot poeder.

Gebruik gevriesdroogde appel poeder

Gevriesdroogde appel poeder is erg lekker in de muesli of door de yoghurt of een heerlijke smoothie.

Premium Appel Poeder Gevriesdroogd Biologisch

Appel Poeder Gevriesdroogd Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.