Appelazijn Biologisch 10L

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Appelazijn Biologisch 10L? Kijk hier verder…
Vanaf € 42,66
Op voorraad
SKU
46330-conf
+ -

Oorsprong en geschiedenis Appelazijn

Appelazijn, ook wel appelcider of appelciderazijn genoemd, is een natuurproduct (sap) dat gemaakt wordt van gefermenteerde appels. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als effectief conserveringsmiddel. Meer recent is appelazijn populair geworden vanwege zijn geweldige gezondheidsvoordelen

Productieproces, Oogst of Bewerking Appelazijn

De appels worden gemalen waardoor een vloeistof ontstaat die wordt gemengd met gist om het proces van alcoholische gisting te starten. De suikers worden omgezet in alcohol. Tegelijkertijd zorgen azijnzuurbacterieën ervoor dat de aangemaakte alcohol wordt omgezet in azijn. In de uiteindelijke appelazijn zit dus geen alcohol.

Gezonde eigenschappen Appelazijn en toepassingen

Appelazijn is te gebruiken op verschillende manieren, zowel in- als uitwendig. Het is naast een heerlijke toevoeging aan een salade of aan groente ook goed voor het lichaam. Appelazijn kan de huid helpen soepel en zacht te blijven en de pH waarde helpen te neutraliseren. Het wordt daarnaast vaak als detoxkuur gebruikt, om het lichaam te ontgiften. Het kan tevens ingezet worden als verzachtend middel voor de keel. Gebruikt het wel verdund, want het is zo zuur dat het een aanslag op je tanden kan zijn wanneer je het puur drinkt. 3x daags twee theelepels verdund met 200 ml water is een goede verhouding.

Waar appelazijn kopen?

Biologische Appelazijn kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische Appelazijn aanbieding meer.

Waar kan ik Biologische appelazijn kopen?

Gemakkelijk Biologische appelazijn kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische appelazijn bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische appelazijn aanbieding meer.

Premium Appelazijn Biologisch 10L

Appelazijn Biologisch 10L van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische oliën & boter komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.