image/svg+xml Openclipart

Appelciderazijn Biologisch 10L

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Appelciderazijn Biologisch 10L? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is Appelciderazijn?

Appelciderazijn, ook wel appelazijn genoemd, is een natuurproduct (sap) dat gemaakt wordt van gefermenteerde appels. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als effectief conserveringsmiddel. Meer recent is appelciderazijn populair geworden vanwege zijn geweldige gezondheidsvoordelen.

Hoe maak je Appelciderazijn?

De appels worden gemalen waardoor een vloeistof ontstaat die wordt gemengd met gist om het proces van alcoholische gisting te starten. De suikers worden omgezet in alcohol. Tegelijkertijd zorgen azijnzuurbacteriën ervoor dat de aangemaakte alcohol wordt omgezet in azijnzuur. Azijnzuur is het belangrijkste werkzame bestanddeel van appelciderazijn, en is verantwoordelijk voor de zure smaak en sterke geur. In de uiteindelijke appelciderazijn zit dus geen alcohol.

Gezonde eigenschappen Appelciderazijn en toepassingen

Appelciderazijn heeft een lange gebruiksgeschiedenis als natuurlijk middel tegen allerlei kwalen. Het zou antimicrobiële en antiseptische eigenschappen hebben, en is gebruikt om alles te behandelen, van verkoudheid en griep tot huidaandoeningen zoals acne. Sommige mensen geloven ook dat appelciderazijn kan helpen bij gewichtsverlies, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om deze bewering te ondersteunen.

Appelciderazijn is te gebruiken op verschillende manieren, zowel in- als uitwendig. Het is naast een heerlijke toevoeging aan een salade of aan groente ook goed voor het lichaam:

  • Appelazijn kan de huid helpen soepel en zacht te blijven en de pH waarde helpen te neutraliseren.
  • Het wordt daarnaast vaak als detoxkuur gebruikt, om het lichaam te ontgiften.
  • Het kan tevens ingezet worden als verzachtend middel voor de keel.

Appelciderazijn als Supplement

Als je appelciderazijn als supplement neemt, is het belangrijk om het te verdunnen met water, omdat azijnzuur het tandglazuur en de binnenbekleding van de tanden kan beschadigen. 3x daags twee theelepels verdund met 200 ml water is een goede verhouding.

Het is ook belangrijk om met een lagere dosis te beginnen en deze na verloop van tijd geleidelijk te verhogen om bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn en duizeligheid te voorkomen.

Waar kan ik biologische appelciderazijn kopen?

Gemakkelijk appelciderazijn kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische appelciderazijn kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische appelciderazijn aanbieding meer.

Appelciderazijn Biologisch 10L van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische appelciderazijn komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Appelciderazijn Biologisch 10L van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Appelciderazijn Biologisch 10L toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Appelciderazijn Biologisch 10L? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 46330-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Siroop
Kleur Geel
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Appel
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Duitsland
Land van productie Duitsland
Merk Holyflavours
HS-Code 22090011
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 16 kcal / 69 KJ
Eiwitten 0.1 g
Koolhydraten 0.2 g (0.2 g Sugar)
Vetten 0.1 g
Verzadigde Vetten 0.1 g
Vezels 0.1 g
Natrium -
Zout 0.01 g
Reviews
Appelazijn
Ik koop dat wel is als ik buikpijn heb dan gaat het snel over, deze is nog beter omdat deze appelazijn biologisch is ook. Het werkt echt super tegen mijn buikpijn ik adviseer als je buikpijn hebt om dit product te halen.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op