Appelblokjes Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Appelblokjes Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 4,92
Op voorraad
SKU
80004-conf
+ -

Appeltje voor de dorst

Appels zijn de vlezige eetbare vruchten van de appelboom (malus domestica). De appel heeft een friszuur tot zoete smaak.

Waarom een appel gezond is

Appels zijn rijk aan antioxidanten en vezels. Dit maakt dat ze een gunstig effect hebben op je gezondheid. Door de vezels wordt de gezondheid van de darmen ondersteunt. Antioxidanten beschermen je cellen tegen vrije radicalen.

Gebruik van appelstukjes

Deze biologische gedroogde appelstukjes zijn ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld appeltaarten of appelflappen. Week de stukjes vooraf even in lauw warm water. Ook kun je ze rechtstreeks in koude gerechten gebruiken. Lekker door bijvoorbeeld de yoghurt.

Premium Appelblokjes Biologisch

Appelblokjes Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.