Uitlopend

Aromed Abrikozenpit Olie 100 ml

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Aromed Abrikozenpit Olie Biologisch 100 ml? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Abrikoos

De abrikoos is een 6 tot 10 meter hoge boom, die zijn oorsprong vindt uit Noord-Oost Azie, de boom behoort tot de plantenfamilie rosaceae. De bomen worden tegenwoordig voornamelijk in de VS, Zuid-Afrika en landen rond de middellandse zee aangeplant. Turkije is met een aandeel 85% veruit de grootse producent van Abrikozen en Abrikozenpitten. Het grootse deel van de pit bestaat uit olie, deze wordt gewonnen door het persen van de pitten, de olie bevat veel vitaminen (A, B1, B2, B3, B5, B6, C en E) en mineralen.

Eigenschappen

Abrikozenpit Olie is een biologische, milde, niet vettende olie voor iedere huidtype. Hij wordt snel door de huid opgenomen, laat geen vettig laagje achter en maakt de huid zacht, soepel en glad. De vochtbalans van de huid wordt verbeterd door het hoge gehalte aan Gammalynoleenzuur. Bovendien helpt dit om de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Door het hoge gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren, wordt deze olie vaak in voedende huidpreparaten gebruikt. Het is goed te gebruiken als baby olie en werkt ook uitstekend als massageolie.
Te gebruiken voor o.a. schrale huid, kloven, droge of geïrriteerde huid, jeuk, schilferende huid, zonnebrand, babyverzorging. Het kan probleemloos rond de ogen gebruikt worden.

Gebruik

Gebruik Abrikozenpit olie puur of voeg er essentiële olie aan toe om het te gebruiken als massage of huidolie.

Olie van abrikozenpitten waar te koop?

Bij Naturaplaza kun je deze Aromed olie van abrikozenpitten kopen.

Premium Aromed Abrikozenpit Olie Biologisch 100 ml

Aromed Abrikozenpit Olie Biologisch 100 ml van Aromed is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde huid verzorgings producten komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kenmerken
Artikelnummer 569201
Productvorm Olie
Speciale Eigenschappen BIO
Merk Aromed
EAN 8720195972631
HS-Code 33049900
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
aangename prijs
Mijn huid is niet bepaald zacht en dus vrijwel altijd droog. Voor de komende tijd zeker nu de winter voor de deur staat. Na het zien van de aangename prijsstelling heb ik toch maar dit product geprobeerd en heb ik zeker geen spijt gehad van mijn aankoop. Ondanks dat 100ml soms weinig lijkt.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op