Aronia Bessen Pulp Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naarAronia Bessen Pulp Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,39
Op voorraad
SKU
56760-conf
+ -

Aronia of appelbes

De ariona bes (Aronia melanocarpa) wordt ook wel de appelbes genoemd. De plant behoort tot de rozenfamilie en komt van het Noord-Amerikaanse continent. Hier groeit hij vooral in het noordoosten, maar hij kan ook steeds meer in centraal Noord-Amerika worden aangetroffen.

Poeder van Aroniabessenpulp

De productie van ons aronia bessen poeder begint met de productie van Aroniabessensap. De bessen worden direct na de oogst geperst. Het sap wordt opgevangen en de pulp die achterblijft is de grondstof van ons poeder. Deze geperste aroniapulp, die hoofdzakelijk bestaat uit de schillen, de zaden en het vruchtvlees van de bes, bevat, net als bij vele andere vruchten, de hoogste concentraties aan nutrienten. De pulp wordt dan gedroogd en vermalen tot Aroniabessenpoeder.

Bomvol nutrienten

Aroniabessen bevatten een enorm hoog gehalte aan antioxidanten, hierdoor gaat het veroudering tegen en ondersteunt het goed bij ontstekingen. Ook zit er erg veel vitamine A, vitamine B, vitamine C, vitamine K in en de mineralen Kalium en Fosfor, die erg bevorderend voor de gezondheid zijn.

Gebruik van aronia bessen pulp poeder

De vruchten van de aronia-plant smaken zoetzuur, vergelijkbaar met bosbessen. Aronia bessen poeder is heerlijk door de smoothie, granola of door de yoghurt.

Waar kan ik Geperste Aroniabessen Poeder kopen?

Gemakkelijk Geperste Aroniabessen Poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Geperste Aroniabessen Poeder bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Geperste Aroniabessen Poeder aanbieding meer.

Premium Aronia Bessen Pulp Poeder Biologisch

Aronia Bessen Pulp Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.