Arrowroot Poeder Biologisch

4.8/5.0 (5 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Arrowroot Poeder Biologisch? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zeer oude wortels

Arrowroot of pijlwortel (Maranta arundinacea) is een grote, overblijvende plant uit het geslacht Maranta en wordt in regenwouden gevonden. Reeds 11.000 jaar geleden werd Arrowroot al door mensen verbouwd. Arrowroot is ook de naam van het makkelijk verteerbare zetmeel uit de wortelstokken. arrowroot Poeder is een uitstekend bindmiddel voor romige sauzen en glazuur met neutrale smaak.

De teelt van Arrowroot

De wortelstokken worden een jaar na het planten geoogst. Ze bevatten ongeveer 23% zetmeel. Ze worden eerst gewassen en daarna ontdaan van de papierachtige schil. Ze worden daarna opnieuw gewassen, gedroogd en tot pulp vermalen. De melkachtige vloeistof die zo wordt verkregen wordt gefilterd zodat een poeder van zetmeel wordt gewonnen.

Arrowroot poeder toepassingen

Arrowroot poeder wordt gebruikt voor het maken van sausen. Gebruik de helft minder arrowroot dan wat er aan (gewone) bloem op het recept staat. De juiste benodigde hoeveelheid varieert van de gewenste dikte van de saus. Arrowroot is licht verteerbaar.

Waar arrowroot kopen?

Biologische arrowrootpoeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische arrowroot poeder aanbieding meer.

Waar kan ik biologisch arrowroot poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch arrowroot poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch arrowroot poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch arrowroot poeder aanbieding meer.

Arrowroot Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch arrowroot poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Arrowroot Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Arrowroot Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Arrowroot Poeder Biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80208-conf
Productspecificatie Specsheet
MSDS MSDS
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Culinair gebruik en gebruik in de bakkerij
Ingrediënten Arrowroot
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt India
Merk Holyflavours
HS-Code 07149020
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 357 kcal / 1495 KJ
Eiwitten 0,3 g
Koolhydraten 84,8 g
Vetten 0,1 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 3,4 g
Natrium 2 mg
Zout 0 g
Reviews
Beste arrowrootpoeder
Ik vind dit de beste arrowrootpoeder die ik tot nu toe heb geprobeerd.Zuinig in gebruik en neutraal van smaak.Gewoon top
Super eivervanger
Ik was op zoek naar een eivervanger om te bakken en las op Google dat arrowroot poeder geschikt zou zijn. Dus kocht ik het meteen en probeerde het uit. Het werkt geweldig! (Vertaald uit het Duits)
Fijn natuurlijk product
Fijne natuurlijke arrowroot poeder, echt een aanrader!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op