Vervallen

Baby buikolie 20 ml

(0 reviews)

Verlicht en kalmeer het buikje van je baby met onze natuurlijke Baby Buikolie, speciaal voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een Natuurlijke Keuze voor Babycomfort

Natuurlijk wil je het beste voor je kleintje, vooral als het op comfort en welzijn aankomt. Onze Baby Buikolie is speciaal samengesteld voor kinderen van 0 tot 10 jaar. In de eerste maanden kan je baby zich soms onrustig en huilerig voelen, wat vaak te maken heeft met een ongemakkelijk buikje. Ook voor jongere kinderen kan stress of spanning zorgen voor een onprettig gevoel in de buik.

Eigenschappen

Onze Baby Buikolie biedt verlichting en comfort. De olie draagt bij aan een rustiger gevoel voor je kind, waardoor beter slapen en minder huilen mogelijk wordt. Het bevat een zorgvuldige mix van natuurlijke ingrediënten zoals sojaboonolie, olijfolie, wortelolie, venkel, lavendel en geranium. Zo creëer je een fijne, natuurlijke wellness-ervaring voor je baby, helemaal zonder nare toevoegingen.

Gebruik

Voor een optimaal effect masseer je 4 tot 6 druppels van de olie met zachte, ronddraaiende bewegingen op het buikje van je kind. Dit kan twee tot vier keer per dag worden herhaald om je kindje te helpen ontspannen.

Dus, voor wat extra comfort en een vleugje verlichting voor je kleintje, is onze Baby Buikolie een natuurlijke keuze!

Kenmerken
Private Label mogelijk? Nee
Merk Aromed
Productvorm Olie
Eenheid van afmetingen mm
Product breedte / diameter 30
Artikelnummer 30056
HS-Code 09109999
EAN 8714139001617
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op