Badborstel met steel

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Badborstel met Steel? Kijk hier verder…
€ 15,95
Op voorraad
SKU
56800
Verwachte levertijd: 1 werkdag(en)
  + -
  • Koop 3 voor € 15,46 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 5 voor € 15,15 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 10 voor € 14,35 (incl. BTW) per stuk
  • Koop 20 voor € 14,04 (incl. BTW) per stuk

  Badborstel met steel

  Deze badborstel met steel is gemaakt van beuken hout en is inclusief steel 49 cm lang. De steel van de borstel is afneembaar waardoor de borstel ook gemakkelijk zonder steel gebruikt kan worden. De haren van de borstel zijn medium-hard en zijn gemaakt van sisalhaar en paardenhaar. Deze badborstel is speciaal ontworpen om de moeilijk bereikbare plekken op je lichaam schoon te maken

  Hoe gebruik je de badborstel?

  Gebruik de borstel nat met wat douche/badschuim onder de douche of in bad. Maak strijkende of ronddraaiende bewegingen en spoel daarna af. Gebruik de borstel droog en strijk of maak ronddraaiende bewegingen op de droge huid. Na enkele minuten borstelen zal de huid rood kleuren, de bloedcirculatie is gestimuleerd.

  Premium Badborstel met Steel

  Badborstel met Steel van Accesoire is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

  Een nuttige accessoire van Naturaplaza

  Onze biologische ingrediënten zijn beschikbaar in allerlei verschillende vormen. Van hele ingrediënten (denk aan hele noten, hele zaden, hele pitten en hele pepers), gegranuleerde ingrediënten (denk aan gegranuleerde gedroogde groenten, verschillende natuurlijke zout granulaten of paddenstoelen granulaat) tot poeders (bijna alle ingrediënten zijn beschikbaar in poedervorm).

  Voor de verwerking van sommige ingrediënten zijn speciale accessoires nodig die Naturaplaza natuurlijk ook levert.

  De door ons geselecteerde accessoires komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

   
  Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.