Badborstel met Steel

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Badborstel met Steel? Kijk hier verder…
  • Koop 3 voor € 13,79 en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 13,50 en bespaar 5%
  • Koop 10 voor € 12,80 en bespaar 10%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Badborstel met steel

Deze badborstel met steel is gemaakt van beuken hout en is inclusief steel 49 cm lang. De steel van de borstel is afneembaar waardoor de borstel ook gemakkelijk zonder steel gebruikt kan worden. De haren van de borstel zijn medium-hard en zijn gemaakt van sisalhaar en paardenhaar. Deze badborstel is speciaal ontworpen om de moeilijk bereikbare plekken op je lichaam schoon te maken

Hoe gebruik je de badborstel?

Gebruik de borstel nat met wat douche/badschuim onder de douche of in bad. Maak strijkende of ronddraaiende bewegingen en spoel daarna af. Gebruik de borstel droog en strijk of maak ronddraaiende bewegingen op de droge huid. Na enkele minuten borstelen zal de huid rood kleuren, de bloedcirculatie is gestimuleerd.

Waar kan ik rugborstel kopen?

Gemakkelijk rugborstel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je rugborstel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele rugborstel aanbieding meer.

Badborstel met SteelrugborstelBadborstel met SteelBadborstel met SteelBadborstel met Steel
Kenmerken
Artikelnummer 56800
Aanbevolen gebruik Ideaal voor het wassen van moeilijk bereikbare plekjes
Merk NO BRAND
EAN 8720195972198
HS-Code 44199090
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
Precies goed
Deze badborstel is erg fijn in gebruik. Dat komt zeker door de makkelijk te gebruiken afmetingen en de niet-ouderwetse maatstaven voor de productkenmerken. Daarom kan ik het zeker aanbevelen!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op