Basilicum Poeder kiemarm Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Basilicum Poeder kiemarm Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 3,82
Op voorraad
SKU
80008-conf
+ -

Oorsprong Basilicum

Basilicum is een kruidsoort uit de lipbloemfamilie, waarvan de bladeren worden gebruikt in de keuken. Het heeft ook wel de naam koningskruid omdat het is afgeleid van het Griekse woord basileus dat koning betekent. In India is het een heilig kruid. Basilicum kent zijn oorsprong uit streken tussen Centraal-Afrika en Zuidoost-Azië.

Productieproces Basilicum Poeder

Na het plukken van de bladeren van het basilicum worden zijn goede eigenschappen geconcentreerd door ze te drogen en vervolgens verwerkt tot basilicum poeder. Het poeder heeft een licht- tot donkergroene kleur zoals olijven en een typisch basilicum aroma.

Gebruik van Basilicum Poeder

Basilicum heeft een unieke eigenzinnige smaak die lijkt op een combinatie van munt, anijs en peper. Hoewel men het wereldwijd gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden.

Premium Basilicum Poeder kiemarm Biologisch

Basilicum Poeder kiemarm Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.