Basmati Rijst Wit Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Basmati Rijst Wit Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Oorsprong Basmati Rijst

De term "basmati" verwijst naar een soort lange, slanke aromatische rijst die wordt verbouwd in India, Nepal en Pakistan. Volgens een lange traditie werd basmatirijst eeuwenlang op het Indiase subcontinent verbouwd. Veel landen verbouwen hun eigen basmati, maar alleen bepaalde regio's in India en Pakistan produceren deze rijst.

Verwerking Basmati Rijst

De biologische basmatirijstkorrels worden na de oogst onderzocht en getest om de beste kwaliteit te garanderen. De rijstkorrels worden vervolgens gereinigd, ontsteeld, op kleur gesorteerd, magnetisch gescheiden en verpakt. Dit proces garandeert basmatirijst van hoge kwaliteit.

Waarom Basmati Rijst kopen?

Als je basmatirijst bestelt, krijg je niet zomaar een rijstsoort. Basmati bevat veel vitaminen en mineralen zoals calcium, magnesium en zink. Het heeft ook een heerlijke aroma met een pittige en nootachtige smaak, perfect voor Indiase gerechten zoals curry of pilav!

Waar kan ik witte basmati rijst kopen?

Gemakkelijk witte basmati rijst kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je witte basmati rijst kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele witte basmati rijst aanbieding meer.

Basmati Rijst Wit Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde witte basmati rijst komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Basmati Rijst Wit Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Basmati Rijst Wit Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Basmati Rijst Wit Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 58310-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Korrels
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Rijst
Vitamines en Mineralen Calcium, Magnesium, Zink
Speciale Eigenschappen BIO, Kosher, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Pakistan
Merk Holyflavours
HS-Code 10063067
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 356 kcal / 1490 kJ
Eiwitten 6,67 g
Koolhydraten 77,8 g (sugar 0 g)
Vetten 1,1 g
Verzadigde Vetten 0 g
Vezels 2,2 g
Natrium -
Zout 0 g
Reviews
Rijst met een heerlijk aroma!
De basmati rijst heeft een heerlijk geurige aroma met een fijne nootachtige smaak. Ik vind deze rijst zeer goed samen gaan met een Indiase curry.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op