Berry Booster Blend Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Berry Booster Blend Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 10,66
Op voorraad
SKU
57800-conf
+ -

Verwerking tot Berry Booster Blend Poeder

We nemen de belangrijkste ingrediënten en combineren ze tot een poeder. Van daaruit mengen we verschillende verhoudingen tot we de perfecte balans van smaak en voedingswaarde hebben gevonden in ons bessen booster mix poeder.

Gebruik Berry Booster Blend Poeder

Deze poeder is goed te gebruiken in een smoothie, shake en yoghurt. Het zal voor een aangename zoete smaak zorgen en dat u de nodige vitamine en mineralen binnenkrijgt.

Berry Booster Blend

Onze berry booster blend is speciaal samengesteld om een complete bron van vitamine C en natuurlijke antioxidanten te bieden. Dit mengsel bevat geen toegevoegde smaakstoffen of zoetstoffen en is samengesteld uit natuurlijke en biologische ingrediënten.

Antioxidanten

Antioxidanten zijn voedingsstoffen uit planten die vrije radicalen kunnen inactiveren. Vrije radicalen hebben negatieve gevolgen en kunnen worden omgezet in onschadelijke afvalproducten die het lichaam elimineert voordat ze schade veroorzaken. In wezen beschermen antioxidanten de cellen, weefsels en algemene gezondheid van het lichaam.

De vruchten in Berry booster

  • Acai
  • Acerola
  • Baobab
  • Blauwe bes
  • Camu Camu
  • Lucuma
  • Maca
  • Maqui

Waar kan ik berry booster blend kopen?

Gemakkelijk berry booster blend kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je berry booster blend kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele berry booster blend aanbieding meer.

Berry Booster Blend Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde berry booster blend komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Berry Booster Blend Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Berry Booster Blend Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Berry Booster Blend Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.