Berry Booster Blend Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Berry Booster Blend Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 9,00
Op voorraad
SKU
57800-conf
+ -

Berry Booster Blend

Onze berry booster blend is speciaal samengesteld om een complete bron van vitamine C en natuurlijke antioxidanten te bieden. Dit mengsel bevat geen toegevoegde smaakstoffen of zoetstoffen en is samengesteld uit natuurlijke en biologische ingrediënten.

Antioxidanten

Antioxidanten zijn voedingsstoffen die voorkomen in plantaardige voedselproducten. Ze worden soms ook wel fytochemicaliën genoemd. Antioxidanten worden aangetroffen in verse groenten en fruit, maar ook in andere planten en voedsel.

Antioxidanten kunnen vrije radicalen, die negatieve effecten hebben, opnemen en omzetten in onschadelijke afvalproducten die het lichaam kan verwijderen voordat er schade wordt aangericht. Kortom, antioxidanten beschermen de lichaamscellen, weefsels en algehele gezondheid.

De vruchten in Berry booster

Verwerking tot Berry Booster Blend Poeder

De goede eigenschappen van diverse ingrediënten worden eerst geconcentreerd en verwerkt tot een poeder. Vervolgens worden deze ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden met elkaar gemengd, totdat het berry booster blend poeder beschikt over de perfecte smaak en genoeg voedingswaardes.

Gebruik Berry Booster Blend Poeder

Deze poeder is goed te gebruiken in een smoothie, shake en yoghurt. Het zal voor een aangename zoete smaak zorgen en dat u de nodige vitamine en mineralen binnenkrijgt.

Waar Berry Booster Blend kopen?

Biologisch Berry Booster Blend poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch Berry Booster Blend aanbieding meer.

Waar kan ik berry booster blend kopen?

Gemakkelijk berry booster blend kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je berry booster blend kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele berry booster blend aanbieding meer.

Berry Booster Blend Poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde berry booster blend komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Berry Booster Blend Poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Berry Booster Blend Poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Berry Booster Blend Poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.