Berry Booster Blend Poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Berry Booster Blend Poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 9,00
Op voorraad
SKU
57800-conf
+ -

Berry Booster Blend

Onze berry booster blend is speciaal samengesteld om een complete bron van vitamine C en natuurlijke antioxidanten te bieden. Dit mengsel bevat geen toegevoegde smaakstoffen of zoetstoffen en is samengesteld uit natuurlijke en biologische ingrediënten.

Verwerking tot Berry Booster Blend Poeder

De goede eigenschappen van diverse ingrediënten worden eerst geconcentreerd en verwerkt tot een poeder. Vervolgens worden deze ingrediënten in verschillende hoeveelheden met elkaar gemengd, totdat het berry booster blend poeder beschikt over de perfecte smaak en genoeg voedingswaardes.

Gebruik Berry Booster Blend Poeder

Deze poeder is goed te gebruiken in een smoothie, shake en yoghurt. Het zal voor een aangename zoete smaak zorgen en dat u de nodige vitamine en mineralen binnenkrijgt.

Waar Berry Booster Blend kopen?

Biologisch Berry Booster Blend poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza, ook in kleine porties. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch Berry Booster Blend aanbieding meer.

Premium Berry Booster Blend Poeder Biologisch

Berry Booster Blend Poeder Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.