Bieslook Gesneden Grof Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bieslook Gesneden Grof Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,93
Op voorraad
SKU
80113-conf
+ -

Wat is Bieslook?

Bieslook (Allium schoenoprasum) (ook wel pijpgras genoemd) is een plant uit de narcisfamilie (Amaryllidaceae). De plant is verwant aan bolgewassen als ui, prei, daslook en knoflook.

De teelt van Bieslook

Bieslook groeit steeds weer aan als de stelen regelmatig wordt afgeknipt. Bieslook is qua smaak in zijn familie de mildste in de rij, gevolgd door daslook en dan knoflook.

De toepassingen van Bieslook

Van Bieslook worden de groene stelen in stukjes gesneden en gebruikt als ingrediënt dat je kunt toevoegen aan groente, vis, salades, (gepofte) aardappels en eigerechten. Ook goed te gebruiken als garnering.

Waar kan ik Biologische bieslook kopen?

Gemakkelijk Biologische bieslook kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je Biologische bieslook bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele Biologische bieslook aanbieding meer.

Premium Bieslook Gesneden Grof Biologisch

Bieslook Gesneden Grof Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogde kruiden & specerijen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.