image/svg+xml Openclipart flag-europe
organic

Bijvoet gesneden biologisch

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bijvoet gesneden biologisch? Kijk hier verder…

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Extra accessories
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Plus- en minpunten
  • plus-circle Natuurlijk muggenafweermiddel: Bijvoet heeft een natuurlijk aroma dat muggen verjaagt, waardoor het een effectieve manier is om muggen op afstand te houden.
  • plus-circle Veelzijdig gebruik: Bijvoet wordt al eeuwenlang gebruikt in de oosterse geneeskunde en in de keuken om gerechten op smaak te brengen. Het kan ook worden gebruikt om thee van te trekken.
  • plus-circle Wereldwijde aanwezigheid: Bijvoet komt voor op bijna het hele noordelijke halfrond, waardoor het een veelvoorkomende plant is in verschillende delen van de wereld.
Details

Oorsprong Bijvoet

De bijvoet (Artemisia vulgaris) is een alsemachtige plant uit de composietenfamilie en komt op bijna het hele noordelijke halfrond voor.

Bijvoet toepassingen

Bijvoet kent verschillende toepassingen. Toen mongolen lang geleden observeerden dat wolven bijvoetplanten vertrapten en zich er vervolgens in gingen liggen rondwoelen, ontdekten ze dat bijvoet muggen afweert. De plant bezit een natuurlijk aroma dat muggen verjaagt.

In de oosterse geneeskunde, zowel de traditionele Chinese geneeskunde als in de Japanse en Koreaanse acupunctuur, wordt bijvoet al vele eeuwen gebruikt om te verwarmen. Dit wordt moxibustie genoemd. Hiertoe wordt gedroogde en gemalen bijvoet aangestoken.

In de keuken wordt bijvoet gebruikt als kruid om gerechten mee op smaak te brengen. Je hebt er niet veel van nodig, want de smaak is nogal bitter. Het is ook geschikt om thee van te trekken. Vanwege de in bijvoet aanwezige stof thujone, zou dit lucide dromen bevorderen.

Waar kan ik biologische bijvoet kopen?

Gemakkelijk biologische bijvoet kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische bijvoet kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische bijvoet aanbieding meer.

Bijvoet gesneden biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische bijvoet komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Bijvoet gesneden biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Bijvoet gesneden biologisch toch niet wat je zocht? Gebruik dan onze intuïtieve zoekfunctie. Begin gewoon met tiepen in de zoekbalk en zie welke resultaten er verschijnen na elke lettergreep.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Bijvoet gesneden biologisch? Stel hem dan aan onze support afdeling. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 80009-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Gesneden
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Bijvoet
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Hongarije
Merk Holyflavours
HS-Code 12119086
Private Label mogelijk? Ja
Reviews
star star star star star
Thee gezond maar bitter
Ik gebruik het om een thee van te trekken. Lekker gezond, maar wel bitter.... honing gebruiken of agavesiroop
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op