Vervallen

bio ahornsiroop maple syrup klasse C in plastic jug - 1L

5/5.0 (1 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L? Kijk hier verder…

  • Koop 3 voor € 17,48 en bespaar 2%
  • Koop 5 voor € 17,13 en bespaar 4%
  • Koop 10 voor € 16,78 en bespaar 6%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De zoete lekkernij van de inheemse amerikanen

Lang voordat de Europeanen Noord-Amerika veroverden werd het sap van de esdoorn al door de inheemse bevolking gebruikt als zoetstof. Zij beschouwden dit suikerhoudende sap als een bron van energie en voeding.

Puur Esdoornsap

Terrasana Ahornsiroop Biologisch is een echter Canadese Maple syrup. Het is gemaakt van het pure ingedikte sap van de esdoorn.

Ingrediënten bio ahornsiroop:

100% pure siroop C-klasse.
Deze C-klasse is gebaseerd op de oude Canadese gradering, waarin de klasse iets zei over de kleur van de siroop. Deze ahornsiroop is donker van kleur met een robuuste smaak en valt in deze oude klasse dus onder de C-klasse. Sinds 2014 is er een nieuw Noord-Amerikaans klasseringssysteem, waarbij de klassen zijn onderverdeeld in A-klasse, Productie-klasse en Substandaard-klasse. Deze klassen zijn niet meer afhankelijk van de kleur, maar van de smaakkwaliteit, de uniformiteit van kleur en de afwezigheid van troebelheid en sedimentatie.Deze Ahornsiroop valt in de nieuwe klassering onder klasse-A - Dark Colour and Robust Taste.

Gebruiksaanwijzing biologische ahornsiroop:

Ahornsiroop is een prima zoetmiddel. Je kunt deze zoete stroop gebruiken in allerlei bakproducten, stoofperen, appelmoes, fruitsalades, muesli en yoghurt, op vruchten, ijs, gebak en pannenkoeken. Ook te gebruiken als zoetmiddel in koffie of thee. 

Bio ahornsiroop verpakking:

1000ml in kunststof fles.
Bij Naturaplaza kun je ahornsiroop kopen.

Premium Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L

Ahornsiroop Maple Syrup klasse C in plastic jug biologisch 1L van Terrasana is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde biologische zoetstoffen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Kenmerken
Artikelnummer 30823
Productvorm Siroop
Merk Terrasana
EAN 8713576224382
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 0
Eiwitten 0
Koolhydraten 0
Vetten 0
Verzadigde Vetten 0
Vezels 0
Natrium 0
Zout 0
Reviews
star star star star star
Goede smaak
Ik gebruik deze ahornsiroop bij het ontbijt, door mijn muesli of over de pannenkoeken heen. Heerlijk product!
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op