Bio bora Recover protein

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bio bora Recover protein? Kijk hier verder…
 • Koop 10 voor € 37,83 en bespaar 3%
 • Koop 20 voor € 37,05 en bespaar 5%
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bio bora Recover protein: Voor het herstel van het lichaam

Bio bora Recover protein is een unieke mix om de regeneratie van het lichaam te ondersteunen na een veeleisende training of een lange en zware dag op het werk. Dit supplement is een rijke natuurlijke bron van vitamine C, die een bijdrage levert tot de normale werking van het immuunsysteem en de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. De ingrediënten van deze mix zijn van plantaardige oorsprong en dat maakt dit supplement ook zeer geschikt voor veganisten.

De Bio bora Recover protein is gebaseerd op een combinatie van erwten-, hennep- en rijstproteïnen. Dit is meteen ook de bron van alle 9 essentiële aminozuren, die elkaar aanvullen en ze ondersteunen de meest efficiënte absorptie van proteïnen in het lichaam. De aanwezige eiwitten in dit supplement dragen bij tot de groei en het behoud van spiermassa.

Ingrediënten

Dit unieke mengsel van verschillende superfood poeders bevat de volgende 100% biologische ingrediënten:

 • Erwten Proteïne
 • Lucuma
 • Hennep Proteïne
 • Spirulina
 • Rijst Proteïne
 • Gerstegras
 • Acerola
 • Citroen Gember
 • Camu Camu

Aanbevolen gebruik

Aanbevolen gebruik voor dit product is 20 g (2 eetlepels) per dag. Het is aan te raden om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden. Dit product is goed te mixen met 300 ml water, melk of een andere plantaardige drank naar keuze. Daarnaast is het zeer geschikt om het door een smoothie of yoghurt te doen.

Over BoraTree

Bij BoraTree worden alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun hoogwaardige producten. Bovendien gebruikt BoraTree duurzame/organische verpakkingen die voldoen aan de Europese normen. Ze zorgen er ook voor dat elk ingrediënt met zorg is geteeld. Omdat zij heel goed weten dat het menselijk lichaam de waardevolle voedingsstoffen beter kan opnemen uit zuiver natuurlijke extracten.

Het resultaat: meer vitaliteit en kracht voor uw topprestaties! Probeer dus nu de Bio bora Recover protein! Energie en energie uit natuurlijke bronnen.

Gepassioneerd over wat ze doen

BoraTree is een droom die uitkomt, maar ze weten dat ze zich moeten bewijzen om het vertrouwen van onze klanten te winnen. BoraTree gelooft dat de beste manier om dit te doen is door producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Afgestemd op uw lichaam

Professionele voedingsdeskundigen en ervaren artsen komen samen om de superfood mengsels van BoraTree te formuleren, zoals Bio bora Recover protein. Het resultaat zijn originele mengsels waarvan de ingrediënten samenwerken om elkaars werking te versterken. Onze mengsels zijn speciaal samengesteld voor het menselijk lichaam om de noodzakelijke voedingsstoffen zo effectief mogelijk aan te vullen.

Grondig testen van alle ingrediënten

BoraTree test elk ingrediënt in haar superfood mengsels op ongewenste stoffen. Deze tests helpen garanderen dat Bio bora Recover protein zuiver zijn en vrij van verontreinigingen, pesticiden en zware metalen. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze vrij zijn van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, GGO's en kunstmatige zoetstoffen.

BoraTree heeft een lange weg afgelegd, maar heeft een nog langere weg te gaan. Hun doel is altijd nieuwe manieren te vinden om hun producten te verbeteren met bioactieve ingrediënten voor optimale prestaties en levenskwaliteit. Met Bio bora Recover protein kunt u de kracht van de natuur zelf benutten en uw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om goed te functioneren.

Kenmerken
Artikelnummer 583901
Productspecificatie Specsheet" target="_blank" >Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Aanbevolen gebruik voor dit product is 20 g (2 eetlepels) per dag.
Ingrediënten Acerola, Camu Camu, Citroengember, Erwt proteïne, Gerstegras, Hennep proteïne, Lucuma, Rijst proteïne, Spirulina
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Vitamine C
Mogelijke kruisbesmetting Gluten
Speciale Eigenschappen BIO, Vegetarisch, Vegan
Land van productie Slowakije
Merk BoraTree
EAN 8588008232057
HS-Code 21061020
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 371 kcal / 1567 kJ
Eiwitten 50 g
Koolhydraten 27 g (sugars 7.9 g)
Vetten 4.8 g (saturated: 0.2 g)
Verzadigde Vetten 0
Vezels 8.8 g
Natrium 0
Zout 1.3 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op