Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Genieten van biologische kwaliteit

De biologische Bora Relish & Cacao nibs reep is een traktatie voor alle cacao-liefhebbers en ook veganisten komen aan hun trekken. Het unieke zit hem in de toevoeging van onze uitzonderlijke Bio bora Relish mix, die we in samenwerking met voedingsdeskundigen hebben gecreëerd. Het bevat een heerlijke mix van cacao, voedzame quinoa, zoete yacon, exotische maca en camu camu in 100% biologische kwaliteit.

De snack gemaakt van biologische vegan ingrediënten

De biologische bora Relish & Cacao nibs reep fascineert door de uitstekende combinatie van Bio bora Relish smaken met dadels, cacao en stukjes cacaoboon. Bio bora Relish & Cacao nibs zijn geweldig als een snelle snack waar bijna iedereen van geniet, niet alleen liefhebbers van een gezonde levensstijl.

Energie bij prestaties

De reep is een ideale keuze als tussendoortje tijdens het wandelen, fietsen of als zoete beloning na een sportieve prestatie. Je zult het ook waarderen op zware dagen, want de Peruaanse maca in het Bio bora Relish mengsel dient als energiebron en ondersteunt fysieke en mentale prestaties. De combinatie van puur natuurlijke ingrediënten van de Bio bora Relish & Cacao nibs reep rondt uw gevarieerde en evenwichtige voeding perfect af.

42 gram per portie

Biologische reep met cacaobonen en Bio bora Relish poeder.

  • Een bijzondere combinatie van Bio bora Relisch mix met dadels, cacao en stukjes cacaoboon.
  • Een vezelrijke snack die ook geschikt is voor veganisten
  • Bestaat alleen uit plantaardige BIO-gecertificeerde ingrediënten.
  • Geen toegevoegde suiker - bevat van nature aanwezige suikers
  • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaakstoffen
  • Glutenvrij en non-GMO

Over BoraTree

Bij BoraTree worden alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun hoogwaardige producten. Bovendien gebruikt BoraTree duurzame/organische verpakkingen die voldoen aan de Europese normen. Ze zorgen er ook voor dat elk ingrediënt met zorg is geteeld. Omdat zij heel goed weten dat het menselijk lichaam de waardevolle voedingsstoffen beter kan opnemen uit zuiver natuurlijke extracten.

Het resultaat: meer vitaliteit en kracht voor uw topprestaties! Probeer dus nu de Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar! Energie en energie uit natuurlijke bronnen.

Gepassioneerd over wat ze doen

BoraTree is een droom die uitkomt, maar ze weten dat ze zich moeten bewijzen om het vertrouwen van onze klanten te winnen. BoraTree gelooft dat de beste manier om dit te doen is door producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Afgestemd op uw lichaam

Professionele voedingsdeskundigen en ervaren artsen komen samen om de superfood mengsels van BoraTree te formuleren, zoals Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar. Het resultaat zijn originele mengsels waarvan de ingrediënten samenwerken om elkaars werking te versterken. Onze mengsels zijn speciaal samengesteld voor het menselijk lichaam om de noodzakelijke voedingsstoffen zo effectief mogelijk aan te vullen.

Grondig testen van alle ingrediënten

BoraTree test elk ingrediënt in haar superfood mengsels op ongewenste stoffen. Deze tests helpen garanderen dat Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar zuiver zijn en vrij van verontreinigingen, pesticiden en zware metalen. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze vrij zijn van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, GGO's en kunstmatige zoetstoffen.

BoraTree heeft een lange weg afgelegd, maar heeft een nog langere weg te gaan. Hun doel is altijd nieuwe manieren te vinden om hun producten te verbeteren met bioactieve ingrediënten voor optimale prestaties en levenskwaliteit. Met Bio bora Relish & Cacao Nibs Bar kunt u de kracht van de natuur zelf benutten en uw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om goed te functioneren.

Kenmerken
Artikelnummer 58850-conf
Productspecificatie Specsheet
Ingrediënten Camu Camu, Dadel, Maca, Quinoa, Yacon
Speciale Eigenschappen BIO, Glutenvrij, Vegan
Land van teelt Zuid Amerika
Land van productie Slowakije
Merk BoraTree
HS-Code 08135015
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 358 kcal / 1501 kJ
Eiwitten 4.5 g
Koolhydraten 53 g (sugars 51 g)
Vetten 11 g (saturated: 0.9 g)
Vezels 12 g
Zout 0.02 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op