Bio bora Relish & Coconut Bar

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bio bora Relish & Coconut Bar? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Energie voor lichaam en hersenen

Bio bora Relish & Coconut bar bevat een unieke mix van Bio bora Relish uit cacao, quinoa, yacon, maca en camu, die in combinatie met zachte kokos en zoete dadels zorgt voor een geweldig samenspel van smaken en een uitstekende consistentie.

Bio bora Relish bevat ook exotische maca, die fungeert als energiebron en fysieke en mentale prestaties zal ondersteunen. Hierdoor zul je deze reep ook waarderen tijdens veeleisende dagen, of als zoete beloning na het sporten of werken. Je kunt er ook van genieten als tussendoortje op reis, tijdens het wandelen of gewoon als dagelijks tussendoortje.

Vegan Superfood

Bio bora bar Relish & Coconut is uitsluitend samengesteld uit plantaardige en biologisch gecertificeerde ingrediënten zonder kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en zonder toegevoegde suiker - het bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers. Veganisten en mensen met glutenintolerantie kunnen er ook van genieten. Verrijk uw gevarieerde en evenwichtige voeding met deze kokos-cacao delicatesse, rijk aan vezels en vol superfoods.

Geniet van 42 gram glutenvrije geneugten

  • Een geweldig samenspel van de smaken van zachte kokos, zoete dadels en de cacaomix van Bio bora Relish
  • Ook geschikt voor veganisten en mensen met een glutenintolerantie
  • Bestaat alleen uit plantaardige biologische gecertificeerde ingrediënten
  • Geen toegevoegde suiker - bevat natuurlijk voorkomende suikers
  • Non-GMO, geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • 42 gram per portie

Let op:

Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet.

Over BoraTree

Bij BoraTree worden alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun hoogwaardige producten. Bovendien gebruikt BoraTree duurzame/organische verpakkingen die voldoen aan de Europese normen. Ze zorgen er ook voor dat elk ingrediënt met zorg is geteeld. Omdat zij heel goed weten dat het menselijk lichaam de waardevolle voedingsstoffen beter kan opnemen uit zuiver natuurlijke extracten.

Het resultaat: meer vitaliteit en kracht voor uw topprestaties! Probeer dus nu de Bio bora Relish & Coconut Bar! Energie en energie uit natuurlijke bronnen.

Gepassioneerd over wat ze doen

BoraTree is een droom die uitkomt, maar ze weten dat ze zich moeten bewijzen om het vertrouwen van onze klanten te winnen. BoraTree gelooft dat de beste manier om dit te doen is door producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Afgestemd op uw lichaam

Professionele voedingsdeskundigen en ervaren artsen komen samen om de superfood mengsels van BoraTree te formuleren, zoals Bio bora Relish & Coconut Bar. Het resultaat zijn originele mengsels waarvan de ingrediënten samenwerken om elkaars werking te versterken. Onze mengsels zijn speciaal samengesteld voor het menselijk lichaam om de noodzakelijke voedingsstoffen zo effectief mogelijk aan te vullen.

Grondig testen van alle ingrediënten

BoraTree test elk ingrediënt in haar superfood mengsels op ongewenste stoffen. Deze tests helpen garanderen dat Bio bora Relish & Coconut Bar zuiver zijn en vrij van verontreinigingen, pesticiden en zware metalen. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze vrij zijn van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, GGO's en kunstmatige zoetstoffen.

BoraTree heeft een lange weg afgelegd, maar heeft een nog langere weg te gaan. Hun doel is altijd nieuwe manieren te vinden om hun producten te verbeteren met bioactieve ingrediënten voor optimale prestaties en levenskwaliteit. Met Bio bora Relish & Coconut Bar kunt u de kracht van de natuur zelf benutten en uw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om goed te functioneren.

Plus- en minpunten
  • Gemaakt van biologische ingrediënten voor een natuurlijke smaakbeleving
  • Rijk aan voedingsstoffen voor een gezonde levensstijl
  • Veelzijdig te gebruiken in verschillende gerechten en industrieën
Kenmerken
Artikelnummer 58840-conf
Productspecificatie Specsheet
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Cacaoboon, Camu Camu, Kokosnoot, Maca, Quinoa, Yacon
Speciale Eigenschappen BIO, Glutenvrij, Vegan
Land van teelt Zuid Amerika
Land van productie Slowakije
Merk BoraTree
HS-Code 08135015
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 394 kcal / 1648 kJ
Eiwitten 4.3 g
Koolhydraten 50 g (sugars 49 g)
Vetten 17 g (saturated: 15 g)
Vezels 12 g
Zout 0.02 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op