Bio bora Relish

(0 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bio bora Relish? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bio bora Relish: Cacao lekkernij

Bio bora Relish is een lekkernij op basis van cacao. Dit supplement is het duidelijke bewijs dat gezond en lekker wel degelijk hand in hand kunnen gaan. Het bevat een mooie mix van gezonde cacao, voedzame quinoa, zoete yacon, exotische maca en camu camu. De ingrediënten zijn synergetisch op elkaar afgestemd en daarnaast is deze Bio bora Relish een natuurlijke bron van vitamine C, mineralen en rijk aan vezels.

Bio bora Relish bevat diverse bestanddelen die een positief effect hebben op de conditie van haar en huid, vitamine C en koper in het bijzonder. Koper kan de pigmentatie van haar en huid ondersteunen, vitamine C bevordert de productie van collageen dat weer belangrijk is voor een normale huidfunctie. Daarnaast draagt dit supplement ook bij tot een normale werking van het immuunsysteem, bescherming tegen oxidatieve stress en een normaal energieleverend metabolisme.

Ingrediënten

Dit unieke mengsel van verschillende superfood poeders bevat de volgende 100% biologische ingrediënten:

Ontdek ons Cacaopoeder

Cacao

Uit onderzoek blijkt dat cacaobonen een uitzonderlijke bron van polyfenolen zijn. Deze plantaardige verbindingen hebben krachtige antioxiderende eigenschappen, waardoor ze gunstig zijn voor de algehele gezondheid. Bovendien tonen studies aan dat regelmatige consumptie van cacao de huid kan helpen beschermen tegen zonlicht en het emotionele welzijn kan verbeteren. Het tryptofaangehalte in cacao is ook in verband gebracht met antidepressieve effecten.

Ontdek onze biologische Quinoa

Quinoa

Quinoa, ook wel de "moeder van alle granen" genoemd, is rijk aan voedingsstoffen en bevat magnesium, ijzer, calcium en fosfor. In vergelijking met andere gewone granen heeft quinoa een hoog vezelgehalte. Mensen met coeliakie zullen blij zijn te weten dat het geen gluten bevat. Bovendien bevat dit graan waardevolle plantaardige bestanddelen zoals quercetine en kaempferol, die beschikken over antioxiderende eigenschappen.

Afbeelding van Yacon vrucht

Yacon

Yacón, een plant uit Zuid-Amerika, is een ideale keuze voor mensen met een streng dieet die toch van een zoete smaak willen genieten. Yacón is bijzonder rijk aan fructooligosacchariden, waarvan studies suggereren dat ze kunnen helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen of gewichtsvermindering te bevorderen. Bovendien worden fructooligosacchariden ook geclassificeerd als oplosbare vezels. Deze essentiële voedingsstoffen bieden talloze voordelen en daarom ziet de moderne geneeskunde yacon als een van de mogelijke oplossingen in de preventie van obesitas.

Ontdek ons Maca poeder

Maca

Maca, een plant die rijk is aan voedingsstoffen en bioactieve stoffen en die in de barre omstandigheden van de Peruaanse bergen wordt geteeld. De flavonoïden in dit voedsel hebben een positieve invloed op het geestelijk welzijn. Maca, ook wel Peruaanse ginseng genoemd, wordt traditioneel gebruikt om de seksuele activiteit en de vruchtbaarheid te bevorderen. Studies suggereren ook dat deze voedingswortel effectief zou kunnen zijn bij de behandeling van symptomen van de menopauze.

Ontdek ons Camu Camu poeder

Camu Camu

Camu camu is een kleine, zure bes uit het regenwoud van de Amazone die rijk is aan vitaminen, mineralen en complexe aminozuren. Zelfs de Amazone-indianen gebruikten het om een heilzaam elixer te bereiden dat refresco de camu camu werd genoemd. Camu camu is een uitstekende natuurlijke bron van vitamine C en kan bijdragen tot een normale werking van het immuunsysteem, bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en vermindering van vermoeidheid.

Aanbevolen gebruik

Het aanbevolen gebruik voor dit product is 10 g (2 theelepels) per dag. Het is aan te raden om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden. Dit product is goed te mixen 200 ml water, melk of een andere plantaardige drank naar keuze. Daarnaast is het zeer geschikt om het door een smoothie of yoghurt te doen.

Over BoraTree

Bij BoraTree worden alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun hoogwaardige producten. Bovendien gebruikt BoraTree duurzame/organische verpakkingen die voldoen aan de Europese normen. Ze zorgen er ook voor dat elk ingrediënt met zorg is geteeld. Omdat zij heel goed weten dat het menselijk lichaam de waardevolle voedingsstoffen beter kan opnemen uit zuiver natuurlijke extracten.

Het resultaat: meer vitaliteit en kracht voor uw topprestaties! Probeer dus nu de Bio bora Relish! Energie en energie uit natuurlijke bronnen.

Gepassioneerd over wat ze doen

BoraTree is een droom die uitkomt, maar ze weten dat ze zich moeten bewijzen om het vertrouwen van onze klanten te winnen. BoraTree gelooft dat de beste manier om dit te doen is door producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Afgestemd op uw lichaam

Professionele voedingsdeskundigen en ervaren artsen komen samen om de superfood mengsels van BoraTree te formuleren, zoals Bio bora Relish. Het resultaat zijn originele mengsels waarvan de ingrediënten samenwerken om elkaars werking te versterken. Onze mengsels zijn speciaal samengesteld voor het menselijk lichaam om de noodzakelijke voedingsstoffen zo effectief mogelijk aan te vullen.

Grondig testen van alle ingrediënten

BoraTree test elk ingrediënt in haar superfood mengsels op ongewenste stoffen. Deze tests helpen garanderen dat Bio bora Relish zuiver zijn en vrij van verontreinigingen, pesticiden en zware metalen. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze vrij zijn van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, GGO's en kunstmatige zoetstoffen.

BoraTree heeft een lange weg afgelegd, maar heeft een nog langere weg te gaan. Hun doel is altijd nieuwe manieren te vinden om hun producten te verbeteren met bioactieve ingrediënten voor optimale prestaties en levenskwaliteit. Met Bio bora Relish kunt u de kracht van de natuur zelf benutten en uw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om goed te functioneren.

Kenmerken
Artikelnummer 58400-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Aanbevolen hoeveelheid voor dit product is 10 g (2 theelepels) per dag. Het is aan te raden om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden.
Ingrediënten Cacaoboon, Camu Camu, Maca, Quinoa, Yacon
Vitamines en Mineralen Koper, Vitamine C
Speciale Eigenschappen BIO, Glutenvrij, Vegetarisch, Vegan
Land van teelt Zuid Amerika
Land van productie Slowakije
Merk BoraTree
HS-Code 07129090
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 357 kcal / 1496 kJ
Eiwitten 15 g
Koolhydraten 50 g (sugars 11 g)
Vetten 6.8 g (saturated: 3.4 g)
Verzadigde Vetten 0
Vezels 19 g
Natrium 0
Zout 0.03 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op