Bio bora Revive

(0 reviews)

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bio bora Revive? Kijk hier verder…

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bio bora Revive: Uitstekende smaak

Het voedingssupplement Bio bora Revive bevat ingrediënten die in perfecte synergie op elkaar zijn afgestemd. De mix is samengesteld uit groenten, fruit, matcha, hennep proteïne en spirulina. Deze ingrediënten zijn rijk aan veel gezonde voedingsstoffen en 100% biologisch. Daarnaast heeft dit product een uitstekende en verrassende smaak. Deze mooie mix is een geschenk van de natuur wat snel jouw dagelijks genot zal worden, vergelijkbaar met een lekkere kop koffie.

De bosbessen, lucuma, spinazie en spirulina zorgen voor waardevolle bioactieve verbindingen. Daarnaast zijn er essentiële aminozuren aanwezig dankzij de hennep proteïne.

Ingrediënten

Dit unieke mengsel van verschillende superfood poeders bevat de volgende 100% biologische ingrediënten:

 • Bananen
 • Bosbessen
 • Lucuma
 • Spinazie
 • Boerenkool
 • Matcha
 • Hennep Proteïne
 • Spirulina

Aanbevolen gebruik van Bio bora Revive

Aanbevolen gebruik voor dit product is 10 g (2 theelepels) per dag. Het is aan te raden om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden. Dit product is goed te mixen met 200 ml water, melk of een andere plantaardige drank naar keuze. Daarnaast is het zeer geschikt om door een smoothie of yoghurt te doen.

Waar kan ik kopen?

Gemakkelijk kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding meer.

Over BoraTree

Bij BoraTree worden alleen natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt in hun hoogwaardige producten. Bovendien gebruikt BoraTree duurzame/organische verpakkingen die voldoen aan de Europese normen. Ze zorgen er ook voor dat elk ingrediënt met zorg is geteeld. Omdat zij heel goed weten dat het menselijk lichaam de waardevolle voedingsstoffen beter kan opnemen uit zuiver natuurlijke extracten.

Het resultaat: meer vitaliteit en kracht voor uw topprestaties! Probeer dus nu de Bio bora Revive! Energie en energie uit natuurlijke bronnen.

Gepassioneerd over wat ze doen

BoraTree is een droom die uitkomt, maar ze weten dat ze zich moeten bewijzen om het vertrouwen van onze klanten te winnen. BoraTree gelooft dat de beste manier om dit te doen is door producten van de hoogste kwaliteit te maken.

Afgestemd op uw lichaam

Professionele voedingsdeskundigen en ervaren artsen komen samen om de superfood mengsels van BoraTree te formuleren, zoals Bio bora Revive. Het resultaat zijn originele mengsels waarvan de ingrediënten samenwerken om elkaars werking te versterken. Onze mengsels zijn speciaal samengesteld voor het menselijk lichaam om de noodzakelijke voedingsstoffen zo effectief mogelijk aan te vullen.

Grondig testen van alle ingrediënten

BoraTree test elk ingrediënt in haar superfood mengsels op ongewenste stoffen. Deze tests helpen garanderen dat Bio bora Revive zuiver zijn en vrij van verontreinigingen, pesticiden en zware metalen. Ze gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten in hun producten, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze vrij zijn van kunstmatige smaak- en kleurstoffen, GGO's en kunstmatige zoetstoffen.

BoraTree heeft een lange weg afgelegd, maar heeft een nog langere weg te gaan. Hun doel is altijd nieuwe manieren te vinden om hun producten te verbeteren met bioactieve ingrediënten voor optimale prestaties en levenskwaliteit. Met Bio bora Revive kunt u de kracht van de natuur zelf benutten en uw lichaam de voedingsstoffen geven die het nodig heeft om goed te functioneren.

Plus- en minpunten
 • Gemaakt van biologische ingrediënten voor een natuurlijke en duurzame keuze.
 • Bevat een mix van voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde levensstijl.
 • Veelzijdig in gebruik, geschikt voor verschillende industrieën.
Kenmerken
Artikelnummer 583801
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Aanbevolen hoeveelheid voor dit product is 10 g (2 theelepels) per dag. Het is aan te raden om de aanbevolen hoeveelheid niet te overschrijden.
Ingrediënten Banaan, Blauwe bes, Boerenkool, Hennepzaad, Lucuma, Matcha, Spinazie, Spirulina
Vitamines en Mineralen Aminozuren
Mogelijke kruisbesmetting Noten (-derivaten)
Speciale Eigenschappen BIO, Glutenvrij, Vegetarisch, Vegan
Land van productie Slowakije
Merk BoraTree
EAN 8588008232033
HS-Code 07129090
Private Label mogelijk? Nee
Energie (kcal/kJ) 353 kcal / 1493 kJ
Eiwitten 12 g
Koolhydraten 68 g (sugars 35 g)
Vetten 1.9 g (saturated: 0.2 g)
Verzadigde Vetten 0
Vezels 9.6 g
Natrium 0
Zout 0,30 g
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op