Blog

 1. Wat is een cacao ceremonie?

  Wat is een cacao ceremonie?

  Heb je iemand horen praten over een cacao ceremony en ben je benieuwd waar al die ophef over gaat? Lees dan vooral verder, want wij zullen je uitleggen wat een cacao ceremony is en waarom deze de laatste tijd zo immens populair lijken te zijn.

  Lees meer »
 2. Wat is Vriesdrogen?

  wat is vriesdrogen?

  Vriesdrogen is een techniek, die wordt toegepast voor het conserveren van levensmiddelen en geneesmiddelen. Het is een industriële methode om zaken te drogen bij temperaturen onder het vriespunt.

  Lees meer »
 3. Ontspannende Golden Milk (Kurkuma thee)

  Golden Milk (Thee)

  Wilt u na een drukke dag even ontspannen en tot rust komen? Neem dan eens dit recept door voor een heerlijke golden milk. Deze thee is ook nog eens erg gezond, kurkuma is namelijk één van de gezondste specerijen ter wereld.

  Lees meer »
 4. Jamaicaanse Jerk Chicken Marinade

  jamaicaanse chicken jerky marinade

  Op de witte stranden van Jamaica wordt kip in de beroemde jerk chicken marinade geroosterd boven een houtvuur. Met dit recept grill je op warme zomerdagen je eigen jerk chicken op de barbecue... lees meer...

  Lees meer »
 5. Rode Kool met Appel

  rode kool met appel

  Bent u op zoek naar een heerlijk gerecht vol met gezonde groente en fruit? Neem dan eens dit recept door over rode kool met appel. Het gerecht is rijk aan diverse mooie smaken.

  Lees meer »
 6. Thaise Tomatensoep met Citroengras

  thaise tomatensoep

  Heeft u thuis binnenkort een gezellig etentje of wilt u gewoon een lekker gerecht maken voor de familie? Neem dan eens dit recept door voor een Thaise tomatensoep met citroengras.

  Lees meer »
 7. Wat is Kiemarm?

  wat is kiemarm?

  Voeding bevat verschillende microben, zoals bacteriën en ziektekiemen. Biologische ingrediënten bevatten van nature veel meer microben dan conventionele ingrediënten. Dit komt omdat biologische voeding niet met pesticiden wordt behandeld

  Lees meer »
 8. Recept Apfelstrudel

  apfelstrudel-blog

  Omdat het vandaag de internationale dag van de apfelstrudel is delen wij dit heerlijke recept met jullie. Erg lekker voor op een zondag bij de koffie of gewoon wanneer jij dat wil.

  Lees meer »
 9. BBQ rub-recept

  bbq rub recept

  De zomer komt er weer aan dus dat betekent heerlijk weer om lekker te barbecueën. Je kunt natuurlijk zelf de kruidenmix maken, maar wij hebben verschillende kant-en-klare...

  Lees meer »
 10. Amandelbrood met Banaan

  amandelbrood met banaan

  Probeer eens dit heerlijke amandelbrood met banaan, erg lekker en zonder toegevoegde suikers. Dus niet alleen erg lekker ook nog gezond dus!

  Lees meer »