Dudu Osun Banner

… het geheim van natuurlijke schoonheid

De natuurlijke zwarte zeep is zonder twijfel het meest populaire traditionele Afrikaanse verzorgingsproduct. Het bevat palmolie (volgens traditionele wijze verkregen) en waardevolle as van cacaopeulen en gedroogde palmschors. Het reinigende effect van deze rijke substantie is onverslaanbaar in vergelijking met moderne zeep. Het geeft een gevoel van een grondige schoonheid en het plezierige frisse gevoel van uw huid is een waar genoegen na ieder gebruik.

Dudu Osun, de originele Black Soap wordt nog steeds op de oorspronkelijke manier geproduceerd. 

Natuurlijke ingrediënten uit Dudu Osun:

Shea butter

Shea butter wordt gewonnen uit de vruchten van de shea boom. Het is een natuurlijke hydraterende crème die geschikt is voor elk huidtype. Het helpt beschadigde huid om zich te herstellen en zorgt voor de huid door middel van verscheidene vitamines en voedende kruiden. Shea fruit is een van de weinige natuurlijke bronnen van Kaneelzuur. Daarnaast bevat het vitamine A en E. Tegelijkertijd is shea butter een natuurlijke zonnebrandcrème. Geen wonder dat shea butter ook wel ‘de allesgenezer van de natuur’ wordt genoemd.


Aloë Vera

De plant bevat kruiden die mogelijk verzachtend werken. Het helpt u om zich de hele dag fris te voelen.


Pure honing

Verzameld uit de wildernis maakt honing een bron van goede eigenschappen. Zo bevat het antioxidanten, mineralen en aminozuren. 


Sandelhout

Sandelhout is alleen te vinden in de dichtbeboste gebieden van Afrikaanse regenwouden. Het hout wordt veelvuldig gebruikt en heeft een kenmerkende rode kleur. Ook in de cosmetische wereld is sandelhout erg veelzijdig. Zo wordt het gebruikt om rimpelvorming tegen te gaan en houdt het de huid soepel. 

 

Citrus extract

Verse citroenen en limoenen worden al eeuwenlang gebruikt als een bron van natuurlijke fruitzuren. Ze werken als een toner en verfrissen de huid en zorgen daarmee voor een jongere uitstraling. Het sap heeft een koelend en stimulerend effect en verwijdert dode huidcellen.


Glycerine

Een natuurlijke vochtinbrenger en verzachtende vloeistof. Glycerine is een welbekende en veelvuldige onderzochte substantie die goed vocht kan vasthouden en dit in de huid laat trekken. De glycerine in Dudu Osun is puur natuurlijk, het is een stof die ontstaat tijden de productie van de zeep en dus geen chemische toevoeging!


Geïnteresseerd in Dudu osun?