Blue Thompson rozijnen Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Blue Thompson rozijnen Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Biologische rozijnen van blauwe druiven

De kleur bij rozijnen hangt af van de druif die wordt gebruikt. Voor de blue thompson rozijnen zijn zoals de naam al vermeld blauwe druiven gebruikt.

Van druif tot rozijn

De druiven worden geoogst in september en daarna twee tot drie weken gedroogd in de zon. Er zijn geen chemische handelingen uitgevoerd waardoor de blue thompson rozijnen als een van de weinige rozijnen het bio-merk mogen dragen.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Deze rozijnen zijn glutenvrij en vegan. De smaak is dankzij de rode druivenschil fris zoetzuur. Goed te gebruiken in havermout, yoghurt, muesli, pudding, gemengd met noten of te eten als tussendoortje.

Waar kan ik biologische rozijnen kopen?

Gemakkelijk biologische rozijnen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische rozijnen kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische rozijnen aanbieding meer.

Blue Thompson rozijnen Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische rozijnen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Blue Thompson rozijnen Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Blue Thompson rozijnen Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Blue Thompson rozijnen Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45380-conf
Productspecificatie Specsheet
Kleur Bruin
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Rozijn
Speciale Eigenschappen BIO
Land van teelt Argentinië
Merk Holyflavours
HS-Code 08062090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 326 kcal / 1382 KJ
Eiwitten 3,1 g
Koolhydraten 75,5 g
Vetten 0,5 g
Verzadigde Vetten 0,2 g
Vezels 3,7 g
Natrium -
Zout 0,07 g
Reviews
lekker en puur van smaak.
Lekker en puur van smaak. Deze kwaliteit vind je niet in de supermarkt.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op