Blue Thompson rozijnen Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Blue Thompson rozijnen Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,56
Op voorraad
SKU
45380-conf
+ -

Biologische rozijnen van blauwe druiven

De kleur bij rozijnen hangt af van de druif die wordt gebruikt. Voor de blue thompson rozijnen zijn zoals de naam al vermeld blauwe druiven gebruikt.

Van druif tot rozijn

De druiven worden geoogst in september en daarna twee tot drie weken gedroogd in de zon. Er zijn geen chemische handelingen uitgevoerd waardoor de blue thompson rozijnen als een van de weinige rozijnen het bio-merk mogen dragen.

Gezonde eigenschappen product en toepassingen

Deze rozijnen zijn glutenvrij en vegan. De smaak is dankzij de rode druivenschil fris zoetzuur. Goed te gebruiken in havermout, yoghurt, muesli, pudding, gemengd met noten of te eten als tussendoortje.

Waar kan ik biologische rozijnen kopen?

Gemakkelijk biologische rozijnen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische rozijnen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische rozijnen aanbieding meer.

Premium Blue Thompson rozijnen Biologisch

Blue Thompson rozijnen Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische gedroogd fruit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.