Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 2,68
Op voorraad
SKU
45730-conf
+ -

Wat is Boekweit?

Boekweit is afkomstig van de boekweit plant. Boekweitkorrels zijn vruchtjes van de plant die erg veel op graan lijken.

Boekweitmeel glutenvrij?

Boekweitmeel is voor veel mensen gezond omdat het glutenvrij is. Gluten is een eiwit dat in veel graanproducten voorkomt. Boekweitmeel is glutenvrij omdat boekweit geen graan is.

Gezonde eigenschappen Boekweit

Boekweitmeel beschikt over verschillende aminozuren. Aminozuren zijn belangrijk voor je lichaam, het zijn namelijk de bouwstenen van de eiwitten. Met aminozuren kunnen eiwitten in je lichaam worden aangemaakt. Eiwitten zijn nodig om je spieren te voeden en hier kun je dan ook energie uit halen.

Daarnaast ik boekweitmeel gezond omdat het beschikt over vitamine B en verschillende mineralen. De mineralen koper, magnesium, kalium en fosfer zijn allemaal rijkelijk aanwezig in boekweitmeel.

Premium Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch

Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische bloem & zetmeel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd. Wil je boekweitmeel kopen? Bij Naturaplaza kun je boekweitmeel bestellen.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.