image/svg+xml Openclipart

Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch

5/5.0 (1 reviews)
Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch? Kijk hier verder…
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wat is boekweit? en hoe wordt het geconsumeerd?

Boekweitmeel wordt gemaakt van de zaden van de boekweitplant. Deze zaden worden vermalen tot een fijn poeder, waarmee vervolgens meel wordt gemaakt. Boekweitmeel heeft een nootachtige smaak en is iets zoeter dan tarwemeel. Het wordt vaak gebruikt in pannenkoeken, wafels, muffins en andere baksels.

Is boekweitmeel glutenvrij?

Hoewel veel mensen denken dat glutenvrije diëten gezond zijn, is boekweitmeel eigenlijk gezond voor veel mensen omdat het geen gluten bevat. Gluten is een eiwit dat in veel graanproducten voorkomt, maar boekweitmeel is glutenvrij omdat boekweit zelf geen graan is.

Boekweit is goed voor de gezondheid.

Boekweitmeel bevat verschillende aminozuren, die cruciaal zijn voor je lichaam. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, en daarmee kan je lichaam zelf eiwitten aanmaken. Eiwitten voeden je spieren en voorzien ze van energie. Boekweitmeel wordt beschouwd als een gezond voedingsmiddel omdat het vitamine B en vele mineralen bevat. Boekweitmeel bevat veel koper, magnesium, kalium en fosfor.

Waar kan ik boekweit kopen?

Gemakkelijk boekweit kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je boekweit kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele boekweit aanbieding meer.

Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde boekweit komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Boekweitmeel Grijs Glutenvrij Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

Kenmerken
Artikelnummer 45730-conf
Productspecificatie Specsheet
Productvorm Poeder
Aanbevolen gebruik Toevoegen naar smaak
Ingrediënten Boekweit
Vitamines en Mineralen Aminozuren, Kalium, Koper, Magnesium
Speciale Eigenschappen BIO, Glutenvrij
Land van teelt Nederland
Merk Holyflavours
HS-Code 11029090
Private Label mogelijk? Ja
Energie (kcal/kJ) 350 kCal / 1530 kJ
Eiwitten 12,9 g
Koolhydraten 65,9 g (1,2 g sugar)
Vetten 3,2 g
Verzadigde Vetten 0,7 g
Vezels 3 g
Natrium -
Zout 0,001 g
Reviews
perfect bakproduct
Een perfect bakproduct. Meer dan het geld waard.
Kom je er niet uit?
We zijn bereikbaar van Ma t/m vr van 08:00 tot 17:00
Neem contact met ons op