Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm? Kijk hier verder…
Niet op voorraad
SKU
30108-conf

Wat is Boliviaans Rozenzout?

Boliviaans rozenzout wordt gewonnen uit de mijnen van Bolivia. Het is een soort roze zout dat rijk is aan mineralen, waaronder ijzeroxide, calcium, kalium en magnesium. Het winningsproces is vergelijkbaar met dat van de winning van gewoon tafelzout, maar met een paar belangrijke verschillen.

  • Zo gebruiken de mijnwerkers pikhouwelen en schoppen in plaats van explosieven om het zout te winnen. Dit resulteert in een veel zuiverder product.
  • Het andere grote verschil is dat de mijnwerkers alleen de bovenste laag zout winnen, waar de roze kleur zich bevind. De onderste lagen, wit of grijs gekleurd zout, blijven achter.

Het eindproduct is een prachtig roze zout met een iets zoetere smaak dan gewoon zout.

Beter dan tafelzout

Er wordt gezegd dat dit zout goed is voor de bloeddruk, de bloedsomloop en de spijsvertering. Bovendien kan het helpen om het lichaam te ontgiften en ontstekingen te verminderen.

Als je op zoek bent naar een unieke smaak om aan je gerechten toe te voegen, is Boliviaans rozenzout een geweldige optie. Het kan gebruikt worden in zowel zoete als hartige recepten, en zal ongetwijfeld indruk maken op je gasten!

Specifieke eigenschappen:

  • 98,2% NaCI
  • 0,48% Ca.
  • 0,12% Mg.
  • <0,1 mg Zink.
  • 0,43% Kalium
  • 33 mg. Fe.

Waar kan ik boliviaans rozenzout kopen?

Gemakkelijk boliviaans rozenzout kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je boliviaans rozenzout kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele boliviaans rozenzout aanbieding meer.

Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm van premium kwaliteit

Dit is een product van premium kwaliteit. Het is tot stand gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

De door ons geselecteerde boliviaans rozenzout komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Boliviaans Rozenzout Brokken 2-5 cm? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.