Bonte peper India & Brazillië Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Bonte peper India & Brazillië Biologisch? Kijk hier verder…
Vanaf € 5,86
Op voorraad
SKU
30032-conf
+ -

Oorsprong Bonte peper

Het mengsel bestaat uit geselecteerde kwalitatief hoogwaardige witte, zwarte en groene peperbessen, afkomstig uit de beste teeltgebieden. De roze bessen of Schinus bessen uit de Braziliaanse regenwouden geven een fruitig-zoete smaak en een mooie uitstraling aan het geheel.

De smaak van Bonte Peper

De kleurrijke pepermix smaakt aromatisch-kruidig en heeft een gemiddelde scherpte met een licht fruitige bijsmaak.

Bonte peper toepassingen

Het kleurrijke pepermengsel is een optische highlight in iedere transparante kruidenmolen en veelzijdig vanwege de harmonieuze smaak. Gebruikt bij aangebraden vleesgerechten, salades, pastas of sauzen, met deze uitgewogen pepermix, zit u altijd goed.

Premium Bonte peper India & Brazillië Biologisch

Bonte peper India & Brazillië Biologisch van Holyflavours is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

De door ons geselecteerde biologische pepers komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.