Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 2,46
Op voorraad
SKU
45340-conf
+ -

Het gebruik van Borlotti-Pinto bonen

De Borlotti pintoboon kan goed gebruikt worden in bonensoep, salade of als bijgerecht met geitenkaas.

gezonde eigenschappen van Pintobonen

Pintobonen zijn rijk aan vitamines, vitamine B in het bijzonder. Ook bevatten ze veel verschillende voedingsstoffen: kalium, magnesium, ijzer, fosfor, eiwit, koper, thiamine, mangaan, vezels, foliumzuur, tryptofaan en molybdeen. Ze verlagen de cholesterol en zijn caloriearm.

Geschiedenis Borlotti-pinto bonen

De Borlottiboon, Pintoboon of ook wel Kievitsboon genoemd dankt zijn laatste twee namen aan zijn gevlekte uiterlijk. De term Pinto komt uit het spaans waar de boon Frijol pinto (gespikkelde boon) wordt genoemd. De boon komt oorspronkelijk uit midden-Amerika en is wordt veel verbouwd in Mexico en het Zuidwesten van de Verenidge Staten.

Waar kan ik biologische Borlotti-pinto bonen kopen?

Gemakkelijk biologische Borlotti-pinto bonen kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische Borlotti-pinto bonen bestellen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische Borlotti-pinto bonen aanbieding meer.

Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische Borlotti-pinto bonen komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Borlotti-Pinto Bonen Heel Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.