Brandnetel Gesneden Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Brandnetel Gesneden Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
97% of 100
Vanaf € 5,04
Op voorraad
SKU
80013-conf
+ -

Natuurlijk geneesmiddel

Brandnetel wordt al lang gebruikt als veelzijdig natuurlijk geneesmiddel bij stress en vermoeidheid. Brandnetelblad daarentegen heeft een zuiverende en versterkende functie. In het voorjaar wordt brandnetelblad veel gebruikt in geneesmiddelen. Brandnetelthee wordt ook aanbevolen voor een goede spijsvertering. Brandnetel is ook een actief natuurlijk bestanddeel in antiroosshampoos die het als natuurlijk actief bestanddeel gebruiken.

Het stekende (on)kruid

Iedereen is wel eens gestoken door brandnetels. De steek is ongelooflijk vervelend, waardoor brandnetels de naam hebben een onkruid te zijn. Maar dit plantje heeft ook een verborgen voordeel: je kunt het eten! Goed gekookt smaakt brandnetel verdacht veel naar spinazie gemengd met komkommer.

De verschillende voordelen van brandnetel voor de gezondheid

Brandnetel is rijk aan vitamine C en E, K en diverse B-vitaminen, alsmede aan de mineralen ijzer en calcium. Brandnetel bevat ook chlorofyl, tannines, eiwitten, flavonoïden (antioxidanten), slijmstoffen en vezels.

Wat zijn de voordelen van brandnetel?

Brandnetel kan worden gebruikt in verschillende recepten, waaronder polenta, pesto, puree, brandnetelsoep en als kruidenthee. Brandnetelblad heeft een milde smaak en is rijk aan voedingsstoffen die verschillende gezondheidsvoordelen bieden, zoals ontstekingsremmende effecten en reiniging van de urinewegen en de lever. Gedroogd brandnetelblad prikt niet.

 

Waar kan ik biologische gesneden brandnetel kopen?

Gemakkelijk biologische gesneden brandnetel kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologische gesneden brandnetel kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologische gesneden brandnetel aanbieding meer.

Brandnetel Gesneden Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologische gesneden brandnetel komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Brandnetel Gesneden Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Brandnetel Gesneden Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Brandnetel Gesneden Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.