Brandnetel poeder Biologisch

Naturaplaza voor uw biologische en natuurlijke ingrediënten. Wij hebben een bijzonder breed assortiment food en non-food producten. Op zoek naar Brandnetel poeder Biologisch? Kijk hier verder…
Waardering:
100% of 100
Vanaf € 4,80
Op voorraad
SKU
80014-conf
+ -

Gezonde eigenschappen Brandnetel poeder en toepassingen

Brandnetel bevat een groot aantal heilzame bestanddelen, waaronder ascorbinezuur en diverse B-vitaminen, vitamine E en K. Mineralen als ijzer, silicium en calcium zijn in overvloed aanwezig. Ook chlorofyl is aanwezig. Tannines, eiwitten, flavonoïden (antioxidanten), slijmstoffen en vezels zijn allemaal aanwezig in brandnetels. Brandnetel wordt gebruikt in polentagerechten, pestopuree, brandnetelsoep en kruidentheepreparaten. Brandnetel is een actief natuurlijk ingrediënt in antiroosshampoos

Het stekende (on)kruid

Brandnetels komen veel voor en zijn voor de meeste mensen onaangenaam. Vanwege het aanhoudende steken hebben brandnetels de reputatie van onkruid. Ze kunnen echter ook gegeten worden. Brandnetel heeft een smaak die lijkt op spinazie met komkommer als hij gekookt wordt.

Waar kan ik biologisch brandnetel poeder kopen?

Gemakkelijk biologisch brandnetel poeder kopen doe je natuurlijk bij Naturaplaza. In onze webshop kun je biologisch brandnetel poeder kopen in handige consumenten verpakkingen of in iets grotere hoeveelheden van meestal 1 kg. Meld je aan bij onze nieuwsbrief en mis geen enkele biologisch brandnetel poeder aanbieding meer.

Brandnetel poeder Biologisch van premium kwaliteit

Dit is een biologisch gecertificeerd product van premium kwaliteit. Je weet dankzij dit certificaat, dat wat je koopt, tot stand is gekomen met oog en zorg voor mens en natuur.

Het BIO keurmerk staat voor 100% gecontroleerd biologisch en betrouwbaar. Deze ingrediënten zijn dus gegarandeerd vrij van allerlei toevoegingen als suikers, vetten en voldoen aan alle Europese eisen m.b.t. bestrijdingsmiddelen.

De door ons geselecteerde biologisch brandnetel poeder komen uit diverse regio's in de wereld. Alle producten worden in Europa gecontroleerd en veelal ook verpakt. De kwaliteit van onze producten wordt regelmatig gecontroleerd.

Brandnetel poeder Biologisch van het merk Holyflavours

HolyFlavours, het toonaangevende merk voor al uw (biologische) smaakmakers en melanges! Zouten, Kruiden, Specerijen en Superfoods zonder toevoegingen.

Bekijk alle producten van Holyflavours

Is Brandnetel poeder Biologisch toch niet wat je zocht? Neem dan een kijkje op de merkenpagina van Holyflavours, waar je alle producten van dit merk op een rij ziet.

Meer informatie over dit product?

Heb je een vraag over Brandnetel poeder Biologisch? Stel hem dan op de tab "Produktvragen" hierboven op deze produktpagina, of neem contact op met onze verkoop afdeling. Wij helpen je graag verder.

 
Copyright © 2022 Naturaplaza. Alle rechten voorbehouden.